Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım gelir kriterlerinin hesabında ikramiye ve bankada para olması..?

carizma33333

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bişey tanışmak istiyorum

otizmli oğlumuz için aylık bakım maaşı almak istiyoruz. ilk defa başvuru yaptık maaş kriterlerimize uyduğunu ve haftaya hesap açtırıp hanım'a gelin demişler
ancak koronavirüs sebebiyle heyet şimdilik eve gelemiyormuş daha sonra gelinir demişler
biz 4 kişilik bir aileyiz ben tek çalışıyorum maaş kriteri bordrodaki toplam yatan net miktarına mı bakılıyor 3 aydan 3 aya ikramiye yatıyor hesabıma ama net maaşa yansımıyor ikramiye ödemesi diye bordronun üst kısmında belirtiliyor.

Bi de ilave olarak oturmuş olduğumuz ev babamın üzerinde babam ve annemin nüfus nakilleri köyde bulunuyor. kışları yada arada 1 aylığına bazen yanımızda oluyorlar ancak oturduğumuz daire bir dublex dairesi alt katta 1 daire üst kat 1 daire gibi kapılarıda ayrı zamanında babamlar koye gitmeden alt katta kalıyordu. hatta buradaki eşyalarını bile almadılar ve hala mevcutta alt katta eşya var heyet geldiği zaman acaba işte anne babanız da burda yaşıyor gibi anlaşılır mı sorun çıkartabilirler mi
tam da annemlerin olduğu döneme denk gelirse heyet ziyareti

Bir de benim kendi banka hesabımda para bulundurmam ne bilim yüklü olarak para olması maaşın kesilmesini etkiler mi. Teşekkğr ederim biraz uzun oldu ama yardımlarınızı bekliyorum.

carizma33333
maaş + ikramiye gelır hesabına dahıl edılır.çünkü gelir olarak alıon ve bordronda görunuomuş.babanın evınde ıkamet edıon ev senın deil bide köyde ev varmıs.ebm de gelır getırmedıgı sürece bişi olmaz ondan yana sıkıntı yok.ev dubleksmıs annenlerin kaldıgı kapı ayrıymıs ondanda bişi çıkmaması gerekıo.bankadakı para için 2022 de yapılanı bılıomda ebmde nasıl bilmıom.

walla bizde bakım maaşı alıyoruz tek emekli maaşı var babamın ama mesela benim 20 bin lira param var görüyorlardır bi sorun olmadı şu ana kadar.bide belli bir süre zaten gelir kriterlerini bakmayacaklardı pandemiden dolayı

İyi günler bende bakım parası alıyorum İnternet bankacılığından altın döviz alım satımı maaşı etkilermi?

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Biz oğlumuz için evde bakım maaşı alıyoruz. Ben bakıcısıyım. Eşimin üzerine kayıtlı tarla bahçe vs var. Maaş bağlanırken ÇKS den belge aldık verdik. Buraya kadar sorun yok. Şimdi bu tarlalardan birine inşaat yapılırsa ve yapılan ev satılıp bize de atıyorum 40 bin TL düştü. Bu satışı kuruma bildirdik. Bu para hane gelirine eklenir mi? Yoksa tek seferlik satış olduğu için etki etmez mi?

Üst Alt