Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım hizmeti için başvuralı 1,5 sene oldu. Hala gelen-giden yok!?

DİLEK33

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ii akşamlar arkadaslar.siteye yenı uye oldum.ben babamla ilgili bilgi almak istiyorum ama kımle konuşmam gerek.

kendısı 4 yıla yakın felç hastası.
çalışamaz maaşı için ugrrastık 1,5 seneyı gectı eve gelecekler dıye ama kımse gelmıyr ve sormaya gıttıgımızde daha sıze sıra gelmedı diyorlar
sızce dogru mu.

evet dogru şartlar uygunda baglanır merak etme

dilek33;

Şimdiye kadar size bir bilgi vermemiş olmaları demek, sizin başvurunuzu değerlendirmeyi unuttular anlamına geliyor. En yakın il sosyal hizmetler müdürlüğüne giderek bunun hakkında bir dilekçe verin. Başvurunuz 1,5 yıl önce oldu ise merak etmeyin, hak ederseniz, paranızı topdan alırsınız. Konuya ilişkin takibi buraya yazarsanız seviniriz.

babanıza nasıl bir rapor aldınız calışmaz raporumu agır özürlü raporumu?

Çalışamaz raporuyla maaş alınmaz, dediğim gibi meslekte kaza sonucu rahatsızlık geçirerek çalışamaz raporu almanız lazım. Buda iş göremezlik maaşı oluyor,

arkadaşım neresi dogru 1.5 sene olmuş.hak edilen bir durumsa 1.5 sene beklenmez .sayın dilek arkadaşım babanızın engel durumu ney raporu varsa % kaç .daha önceden sigortası varmı varsa kaç gün bu konularda bilği yazarsan yardımcı olurum.inşallah hayırlısı olur .adanalı.usta

ilğili valiliğe giderekte şikayette buluna bilirsin.resmi süre 6 aydır. bende başvurdum 2010 ocak ayında .sosyal hizmetlere gittim gelinmedi diye ağustos ayının 15 kadar gelineceğini söylediler .raporlarınızda bir sorun yoksa gelmemeleri için bir sebep olamaz ,dediğimgibi gerekirse ilğili valilige giderek şikayette bulunabilirsiniz.,

1.5 sene kesinlikle mümkün değil. Mutlaka dosya kaybolmuştur... Valiliğe gidip şikayet edin ve dosyanın durumunu öğrenmeye çalışın.

Üst Alt