Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım hizmeti için eve heyet geldi. Eksik evraklar tamamlandıktan sonra..?

ww_xxx72

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar %90 otistik oglum için evde bakım maaşına müracat ettim. heyet geldi eksik evrak var çarşanba günü getir dedi.
bundan sonraki süreç nedir
bana göre şartla uyuyo agır özürlü ibaresinde evet yazıyo evdeki gelir 320 milyonu geçmiyor

ziraaten hesap numarası istemişlermi
eger istemişlerse hayırlı olsun
olmuştur

hayır hesap açtırın felan demediler kızımın maaaş bodrası oglumun ram raporu fotokopisibirde liseye giden kızımın ögrenci belgesini bizim ssk bagkur emeklisandıgı çıktıları birde eşimin işten ayrıldıgına dair dilekce istediler ama ssk bagkur emekli sandıgın na hiç bir kaydımız yok evdeki gelirde 1000 milyar görünüyo ve 5 kişiyiz

SHÇEK sizin talebiniz konusunda belgelere dayalı olarak karar vermesi gerektiği için sizden istenilen belgeleri eksiksiz olarak SHÇEK'na teslim etmeniz gerekiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

evde bakım için bu gün evrakları teslim ettim biz sizi 2 3 günekada ararız dediler bu süre biraz uzaya bilir dediler inş hayırlısı olur kabul olmazsa aramıyolarmı

evde bakım

arkadaşla evde bakım için heyet geldi eksik evrakları vardı istedi götürdük biz sizi ararız dedile 1 hafta oldu aramadılar evdeki gelir kişi başına 348 milyonu geçmiyo 1000 tl 5 kişiyiz olumlu ve olumsuz arıyolarmı ve nekadar sürede aranıyo bilgisi olan yardımcı olurmu

xxx72 arkadasım ekssik evrakları götürdügün yere gidip sor baakalım ne diyecekler size bankaya hesap actırında dememişlerdi.

Ne zaman geri dönüş olur, bu yoğunluğa bağlı. Ama göründüğü kadarıyla başvurunuz olumlu sonuçlanacaktır. Merak etmeyin...

istanbul

3 buçuk ay gibi bir sürede onay geldi

bundan sonra maaş nekadar sürede yatar bilemem

anlıyorum ok.teşekkür ederim hayırlı olsun diyorum.

tşkler sırdaş hayırlısı benim gibi bekleyenlere siz hangi ildesiniz

selam bende evde bakım parası için başvuru yaptım eve geldiler bikaç soru sordular bankaya hesap aç dediler bütün dediklerini yaptım 3 ay oldu hala haber yok benim kızım otistik yüzde 80 raporu siteniz çok güzel emegi geçen herkeze teşekürler

bende istnbuldayım ama 3 buçuk ayda geldiler 4 ay doldu onaylandı hesap açtırdım pazartesi teslim etcem

bana 7 ay bittikten sonra geldiler hsap aç bikaç evrak istediler onlarıda teslim ettim aralıktan beri bekliyom daha haber bu ayın 25 bankaya gittim baktım yatmıştır diye yok alan arkadaşlarım eve onay kagıdı gelmesi lazım dediler bu da 3 ayı buluyo kısmet bekliyorum :)

evde bakım

hesap açılıp hesap numaramı verdikden sonra eve kabul edildigine dahil evrak geldikden sonramı maaş yatıyo bilgisi olan varmı

maas

arkadaslar evde bakım maası için subat 26 hesap actırdım bu ay yatarmı sizce cvp verirseniz sevinirim arkadaslar bilgisi olan yazsın iki ay olcak

vallaha arkadaş ben hesap açtıktan 3 ay sonra baglandı 1 ay daha bekleyeceginiz

ww_xxx72
slm
arkadaşım evde bakım maaşına müracaat ne zaman ettim?
Heyet eve kaç ay sonra geldi?
Ziraaten hesap numarası ne zaman istenir?

ben ekimin 20 bas vurdum subatın 10 geldiler eksikliler vardı onları götürdük sizi arıyaz dediler 10 gün sonra aradılar hesap actın dye
subat 26 hesap actım ama daha almadım bu ayda bakmadım daha inş yatmıstır

Evde bakım bilgisi almak isteyenler

Arkadaslar evde bakım maasıyla ilgili bilgi edinmek istiyosanız sosyal hizmetlerin bilgi edinme sitesinden edine bilirsiniz benim maas sım bu ay yatcagını ban bildirdiler cok güzel işleyen bir site
http://www.istanbulshcek.gov.tr/?Sayfa=BEdinme

Üst Alt