Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım hizmetinden yararlanmak için iki yılda bir rapor yeniletmek!?

yasar2406

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
slm rapor yenilenmesse maaş yatmıyor sizce dogru kararmı bilmiyorum takdiri sizlere bırakıyorum %90rapor almış insanlar her 2 yılda tazeletmekde hastane köşelerinde ömür tüketilmekde 2 yıl sonra hasta düzeliyormu anlamış degilim keşke düzelse şu raporu veren kurumlarda işi hakkınca verse her 2 yılda hastane köşelerinde koşdurmazdık saygılar

Raporunuz "sürekli" ibareliyse neden yeni rapor istensin ki? Sizden yeni rapor mu istendi?

slm oturan boga bey ilginize teşekkür ederim ben ankaradan yaşar beninim kızım var ikiz ikizlerin digeri erkek o saglıklı şuan lise 3 de kızımı dogum esnasında okjijensiz bırakıp özürlü dogmasına sebeb oldu ANKARA SSK DOGUM EVİ ve şuan kızım %92 raporlu yatalak şuan
2 yıl önce ANKARA DR SAMİ ULUS hastanesi hastalara verdigi rapor hep 2 yıllık başka yolu va rmı bilmiyorum varsa yardımcı olursanız sevinirim
shçek tarafından rapor 2 yııllık süreyi yenile dediler ben de yenilemek için işlemlere başlattım

saygılar

Bu defa sürekli ibareli rapor talep edin hastaneden. Madem ki iyileşmesi söz konusu olmayan bir durum söz konusu, ne demeye 2 yıl süreli rapor veriyor ki ceberrut hastane yetkilileri!

slm bnmde krdesim 10 yıldır tedavi görüyor biz de yüzde 84 agir özürlü raporu aldık rapor süreli nasıl iş bu anlsmıyorum.
eski raporları süresiz gecensene de aldıgım rapor süresiz bu nasıl oluyor da süreli sanki hastamız düzelcekmiş gibi 2 senelik rapor veriyorlar ben raporu evde bakım için verdim.
düzelmiyecek hastalara nasıl böle bi rapor veriyor ruh ve sinir hastanesi bi türlü anlaamıyorum kafalarına göre yazıp gönderiyolar .
2 sene beklicekmiyiz yeni rapor için acaba

benim de oğlumun rahatsızlığı otizm bizimde raporlarımız 2 yıllık 2 yılda bir raporu sosyal hizmetlere götürüyoruz

arkadaşlar bizde aynı sorunu yaşadık ve nisan maaşını vermemişlerdi çünkü raporumuzun süresi dolmuş elimizdeki yeni raporu götürdük rapor sürekliydi oradaki memur sürekli yazdı ve bi daha rapor getirmemize gerek olmadığını söyledi bilginize

Üst Alt