Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım için aldığım raporla 2022 maaşımın yükseltilmesi için başvurdum..? [Soru]

Konular
6
Reaksiyonlar
0
9 ay önce evde bakım aylıgı için aldıgım %84 olan raporla, 2022 özürlü maaşımın artırılması için gerekli belgeleri ankaraya iadeli taahütlü gönderdim fakat bu süre içinde maaşım artırılmadı. artı adresime bilgi gelmedi.
evde bakım aylıgı raporuyla müraacat etmem dogru mu? rapora eklenmesi gereken ibareler var mıydı?
teşekkür ederim.

Raporda 2022 maaşı için geçerli, ibaresi işaretlimi?

hayır öyle bir ibare eklemedim malesef..peki bu durumda ne yapmam gerek acaba??

aynı durum benim içinde geçerliydi. önce aldığım raporda 2022 den yararlanır ibaresi yoktu. yeniden rapor aldım ve 2022 den yararlanır koydurdum. sizinde 2022 den yararlanır yazmıyorsa ,yeniden rapor alacaksınız. zaman kaybetmeden yeniden alın

Lanet olasıca bir bürokrasi işte... Oysa o rapor her iş için geçerlidir.

sevgili kardeşim maaşını yükseltmek için 2022 içinde geçerli yazması gerek. ama ben de senin durumunda idim 2022 maaşı için tekrar rapor aldım dilekce yazdım. emekli sandıgına postaladım. 6 aiçinde sonuçlandı. 2022 maaşı için rapor al gerekli dilekceyi yaz sonuç alırsın

bu durumda bilgilendirilmemiz gerekmiyormu kurum tarafından,adresimiz itelefon numaralrımız ilişikte var..aslı gibisini yolladıgım rapor elimde,üzerinde süreklidir ibaresi var.acaba raporun üzerine 2022 için geçerlidir i ekleyip kuruma yollasam olurmu?..teşekkür ederim..

Üst Alt