Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım için bankaya hesabı kendiler mi açıyor?

Konular
88
Reaksiyonlar
0
bir akrabamız evde bakım maaşı için başvurdu bu ayın 4 ünde gelip gerekli incelemer yapılmış.
size ziraat bankasından banka kartı gelecek onla çekersiniz kart gelmezse maaş ünü şubeye gidip çekin ordanda kartınızı alın deişler.
biraz işkilendim bankaya hesap ı kendmiz açıyorduk. son günlerde evde bakımı onaylayanlar hesabı kendinizmi açtınız.
yoksa kurum kendisimi açtı yardımcı olunuz lütfen bendeallah için yardımcı oluyorum durumları çok kötü çünkü

3-4 yıl önce bize ziraatt hesabı acın gelin demişlerdi şimdi nasıl bilmiyorum

annem babamın vefatinden dolayı kalan yurdışı emekli maaşını ziraatten alıyor iz hesap açmadık bulunduğumuz ilçenin ziraat bankası şubesine yattı o şekilde devam ediyoruz
sistemde adınıza bir hesap açılacak siz oradan alacaksınız böyle düşünüyorum diyalizdeki arkadaşta ziraatten alıyormuş

@mustafa-toprak
eve gelen heyet yaptıgı inceleme ve hesaplama sonrası durumu uygun olanlara ziraat bankasından hesap açtrıp kuruma verın dıolardı 1 yıl önce böyleydi.herhangi bir değişiklik oldugnu duymadım yine aynı şekildir uygulama.şimdi bunlar senın adına hesap açamazlar dolayısıyla noksan evrak deyıp maaşınız gecıkebilir.siz gidin 5 10 tllik bir hesap açtırın bakıcı kım ise onun adına .zaten zıraat bankasında hesabı var ıse o hesap nosunu götürp kuruma versin. çünkü ödenecek maaş bildirilen hesaba yatırılıo.hesabınızı bilmeden nere yatıracaklar

Üst Alt