Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım için eve heyetin gelmesi ve karar süreci..?

parsia

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba OTURANBOĞA bilgilerine güvenerek senden yardımcı olmanı istiyorum .

Evde bakım ücreti için başvurduk .babam için başvurduk babam % 87 agır engelli yatalak rahatsızlıgından dolayı emekli ettirdim 1040 lira kadar emekli maaşı alıyor

evde sadece annemve babam yaşıyor. üstlerinde herhangibir tapu mal mülk gibi birşey yok.

gerekli evrakları tamamladık gönderdik heyetin gelmesini bekliyoruz. Burdaki yorumlara istinaden gelecek olan heyet kurulu evi gezecekler ya yaşadıkları evde beyaz eşya var masaüstü bilgisayarda var o bilgisayar benim babam sag iken alınmış olan eşyalar ev kira öyle deri kolduktur plazmadır gibi şeylerde yok normal çekyat falan aman aman lüks sayılacak bir oturma gurubu falan da yok ama oturma grubu filan var yani bundan dolayı olmama ihtimali var mı
nelere istinaden bu parayı alabiliyoruz acaba ögrene bilirmiyim . arkadaşlar bilgisi olan varsa yanıtlarsa çok sevinirim .

İlginize teşekkür ederim . EKREM YÜKSEL .

böyle sacma heyetmi olur verikleri para zaten ev eşyasına gidiyor lüks hayat nerdeymiş ben 1270 maaş alıyorum annem her ay 730 buna eşya degil konuşturmasınlar lüks araba alınır ozaman ona göre aylıga cıkarsınlarda millet ne alcagı ne vercegi belli olsun verdikleri parayla yaşıyoruz alıyoruz giyiniyoruz sanıyorlardır onlar yeme icme yeme icme olmaz bana yapsalar bimere mesaj yagmuruna tutarım neyse iki üc capulcı glemiş gecmiş olsun

Evde bakım ücreti başvurusundan sonra eve heyet geldi imza istenmemiş kagıt bırakılma

MERHABALAR ARKADAŞLAR

Babam %87 ağır özürlü . Annemle yaşıyorlar ve gelir durumundan dolayı başvurumuzu yaptık.bu il başvurumuz du maaştan dolayı RET kararı geldi bu olay 2014 de oldu

2015 de ücret sınırı değiştiği için tekrar görüştüm ve başvuru yaptım .Başvuru sırasında yetkili kişiler maaşı sistemden baktılar ve maaş uygundur almanız için dediler. heyeti beklemekteydik ve yapılanmadan dolayı 1 ay önce telefonla görüştüm 2 3 ay ertelendi kurul çıkmıyor dediler. beklemeye devam ederken dün heyetten 4 kişi gelmiş incelemişler.

Ama bakıcısı yani annem o sırada evde değilmiş babam çağırayım demiş telefon ile gerek yok demişler hiç imza almadan ya da bir evrak bırakmadan çıkmışlar. ben sosyal politikaları aradım abi ya telefon ederler çağırırlar sözleşme yaparlar maaş bağlanır , kağıt gelirse de kabul olmamış demektir dedi .
bunun kabul olduğunu düşünürsem ne kadar sürede bağlanır biraz araştırdım 4 5 ay diyen arkadaşlar var.
İhtiyaç için başvurulmuştur sonuçta bu erteleme neden ?
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .

İyi günler

Üst Alt