Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım için geldiler, evrakları verdim. 1 hafta sonra sonuçlanacak dediler..?

by_34

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
annem alzehmeir hastası yüzde 74 agır özürlü raporu var
3 kişi geldiler evrakları istediler hepsini verdim bazı evraklar eksikti onlarıda verdim benden bir hafta sonra gelmemi istediler sonucu alırsın dediler
gelir durumu annem emekli maaşı alıyor 606 lira benim hiç bir gelirim yok anenm zaten günlük ihtiyaçlarını zaten karılayamadıgını söyledim
sizce sonuç nedir şimdidein teşeşkürler...

ev kendimize ait başkada bişey yok anneme ben bakıyorum zaten hastalık bildi gibi bakım hastalıgı yani zaten evde iki kişiyi,z evliyim ama boşanma davası var ama bir hafta sonra işte gel deidiiler sonucu öğren deidiler bende dedeim ya olmassa eğer alzehmeir hastası alamaıyosa hiç bir hastalık alama zdei,dim tabiki maddi boyutta önemli yanii...

Yanlış hatırlamıyorsam hasta kişi ssk,bağkur,emekli sandığı kurumdan emekli maaşı alıyorsa evde bakım ücretinden faydalanamıyor...eğerki 2022 maaşı alıyorsa bu maaşın pek önemi yok..

Evet, gelir durumunuz uygun görünüyor. Anneniz bakıma muhtaçlık kriterlerine uygun olduğuna göre olumlu sonuçlanır. Ben de şimdiden hayırlı olsun diyorum:)

Durakoğlu evde bakım aylıgında sigortalı olması sorun olmaz. Hanede kişi başına düşen aylık gelir 363 TL altındaysa emekli, sigortalı bile alabilir evde bakım aylığını.
http://www.engelliler.biz/forum/evd...-olabilir-kimler-gelir-hesabina-dahildir.html

Üst Alt