Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaş başvurum reddedildi. Ne yapabilirim?

su misal

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar biz evde bakım maaşı başvurusu yapmıştık az önce heyet geldi yazılı bir bildirim gelecek yüzde 90 reddedilir dediler.kaynanam ve kayınbabam alt katta ben eşim ve iki çocuğum üst katta oturuyoruz kayınbabamın 1100 emekli maaşı var.iki kişi yaşadıkları için o maaşı ikiye bölüyorlarmış ve gelir hesabına uymuyormuşuz ben sadece bakıcının gelir durumuna bakılıyor sanıyordum itiraz hakkınız var aynı evde yaşarsanız olur dediler ne yapmalıyız nasıl bir yol izlemeliyiz lütfen bana yardımcı olun

Kardeş sana yol göstermişler ya. İkametgahı aynı evde göstereceksin. Resmiyette öyle olacak ve alacaksın ama aynı zamanda da bakacaksın. Heyet bakmayacağın duygusuna kapılırsa da vermeme yönünde rapor tutabilir.

arkadaşlar bir ay önce evde bakım maaşı başvurusu yaptık bugün bir memur geldi olumlu veya olumsuz bişey söylemedi dosyanız işleme konulacak onaylanıp onaylanmayacağı size bir kağıtla belirtilecek dedi burda çoğunluk hep hesap açtırın denildiğini yazmış buna göre acaba olumsuz mu yardımcı olursanız çok sevinirim

merhabalar evde bakım maaşı için eve gelen heyet hesap açtırın demeden kendisine maaş bağlanan kimse var mı acaba?

cevap yazacak kimse yok mu?

Üst Alt