Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaş başvurumuz bağlanma kriterlerinde yazmayan nedenden reddedildi!?

cabir1453

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler,
engelli kardeşim var ev halkı olarak iki çocuğum eşim, ben ve kardeşim olarak 5 kişi olarak yaşıyoruz ve kriterimiz tuttuğu için başvuru yaptım
fakat bu gün benim belirlemediğim bir adrese yani babamın adresine gittiler ve anne baba sağ iken başka birine bağlamıyoruz şeklinde bir beyanda bulunarak evden ayrılmışlar

şimdi şöyle bir olay var ben mahkemece vasi tayin edildim kardeşime ve kardeşim benim evimde kalıyor ve bu da mernise kayıtlı yani her hangi bir ters bir durum söz konusu değil
bu şekilde maaşın reddedilmesi gibi bir olay varmıdır şimdiden teşekkür ediyorum

cabir1453

Sözle beyanı umursamayın. Size resmi olarak yazılı cevap verilmesini isteyin/bekleyin. Eğer o yanıt mevzuata uygun değilse, itiraz edersiniz, gerekirse konuyu mahkemeye taşırsınız

Üst Alt