Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım Maaşı alan engellilere otomobil alma sınırı nedir?

dreamchat

Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar, bugün Evde Bakım Maaşı ile ilgili yerden şöyle bir bilgi aldım ve inanamadım! Aslı var mı yok mu buraya yazarak siz değerli arkadaşlardan net bilgi almak istiyorum.

Evde Bakım Maaşı raporu değişikliği nedeniyle ilgili birime gittim ve Engel oranımın yükselmesi sebebiyle ve Otomobil almak için raporunun güncellemesini rica ettim, yetkili bana eğer 100 Bin TL civarında ve üzeri Otomobil alırsanız, müdürümüz durumu iyi diye Maaşı onaylamıyor dedi! Çok şaşırdım! Bir süre önce 98 Bin TL 'ye biri Jetta almış ama Müdürü maaş için onay vermemiş!

Böyle bir sınırlama mevcut'mu çok merak ettim.

Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.

98 bin liraya jetta mı
Passattır o
Ayrıca bu işler Bakan, Başkan, Müsteşar yada müdür gibi şahısların keyfine bırakılmamıstır sanırım

Merhaba arkadaşım. Aynen kanunen öyle olması gerekiyor.

Benim mantıksız bulduğum şey, bir sınır varsa bunu bölge bölge farklı müdürlerin karar vermesinin saçma oluşu! Eğer belli bir kural var ise o uygulanmalı. Benim bildiğim kural 1.6 üzerinde alınamıyor. Konu hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olan arkadaşlardan ve forum yetkililerinden mümkünse bilgi rica ediyoruz.

Üst Alt