Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı alanlar da bayram ikramiyesi mi alacak?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
Evde bakım maaşı alanlar bayram ikramiyesi de alacaklarmış bilgisi olan var mı ?

iNŞALLAH DOĞRUDUR O HALDE ENGELLİ MAAŞI ALANLARADA VERİLMESİ LAZIM birkaç yerde öyle haber var ama bakanlık sitesinde yok

zaten bizim dışımızda herkes ikramiye alıyor tepeden tırnağa sadece bize yok azız diyemi acaba?

adam yok diyor w.youtube.com/watch?v=9LbUopU5Bqg

Aynen al bizdende o kadar engelli ödemeleri bu devirde komik paralar bir muhtar kadar alamıyorsun bu nasıl saçmalık.önüne gelene ihtiyacı olmayana bayram ikramiyesi esas darda olana ihtiyacı olana yok.Ama görüyorumki müstahak buradaki bazılarından belli hep şüküre alışıtırılmışlar.

Olsa da biz engellilerin yiyicisi çok oluyor. Kendi gönlümüzce harcayamıyoruz zaten. Az yada çok ne farkeder.. 😏

milletvekille yazıştım a önce mecli kapandı artık zam mam yok dedi sadece karraname cıkarsa zam olur dedi cumhurbaşkanı baglıymış

Barda5

Maalesef öyle bir şey yok, sabah çektim maaşımı, bende bi umut dedim belki verirler harçlık

''65 Yaş Yaşlılık Aylığı'' - ''Bakıma Muhtaç Engellilere Verilen Evde Bakım Aylığı'' Yardımlarına İkramiye Ödeneği Yoktur.

deasn12
etrafımda o kadar zengin olup eyt ile emekli olan varki o bayram ikramiyeleri onlaar için benzin parası bile etmiyor onu demek istedim yani ihtiiyacı yok aslında. ..ama evde bakım maaşı alan yada özürlü parası alan zaten fakirki o paraya tenezzül ediyor ilk onlara verilmesi gerek değilmi? sen ne anladın?

monser

Hastalığı yüzünden ameliyat olduktan sonra rapor alarak malulen emekli olan veya vergi indirim ile emekli olanları katmazsın inşallah..

Evde bakım maaşı

Evde Bakım Maaşı Alanlara Bayram İkramiyesi ''Ödenip Ödenmeyeceği noktasında Bakanlıktan henüz bir açıklama yapılmadı.
Bu soruyu çok fazla soran hak sahipleri var, Umarım Evde Bakım Aylığı alan yurttaşlarımıza da hem Bayram İkramiyesi verilir hem de Maaşları erken yatar, gerçekten herkesin ihtiyacı var.
Bazı gazete haber kaynaklarında 19-20 Nisan da Evde Bakım Maaşı Alanlara Bayram İkramiyesi ile birlikte maaşları erken ödeneceği bilgisi yazılmış ancak, Bu konuda Bakanlıktan kesin bir bilgi açıklanmış değil.

Evde Engelli Bakım Maaşı Alanlara Bayram İkramiyesi Var mı ?

Merhaba
Evde bakım maaşı alanlara bayram İkramiyesi müjdesi var mı ?
Sayın bakan yada yetkililer bir açıklama yaptı mı ?

Hayırlı bayramlar

Üst Alt