Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı alanlara kontrole geldiklerinde evde yoksa ne olur?

cumali6565

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Benim sormak istediğim evde bakım maaşı alan biri hasta ile birlik de evde olmadık ları zaman eve gelen bakım memurları kimsemin evde olmadığını görürseler her hangi bi zorun teşkil edermi mesale hastaneye gidilmiş ise tşk

Sorun olmamalı.. Kuruma neden evde olmadığınızı kuruma bildirirsiniz. Bir kaç defa gelip evde bulamazlarsa sorun olur. Uzun sureli (haftalık, aylık) evden ayrılmaları mutlaka kuruma bildirmelisiniz.

Genel olarak hep evdeyiz ama bir günlüğüne çıkarsa diye beki kuruma tlf la bildirmek gerekli yada oraya gitmekmi lazım bakım maaşi bağlanma temuz daha Şuana kadar hiç gelmedi lerde tşk

Bu memurların yaptığı saçmalık, hiç habersiz çatkapı çıkıp geliyorlar.. belki hastayım, cenazem var belki duştayım, belki evde değilim.. telefon numaramız var sabah çıkmadan bugün gelicez bilginiz olsun diye aramaları lazım, geçen sene 3 kadın ayaklarında galoşlar daldılar içeri, dedim hayırdır? bakanlıktan geliyoruz dediler, neden haber vermediniz dedim veremeyiz habersiz gelmemiz gerekiyor dediler peki evde olmasam ne olacak dedim bir daha geliriz dediler.. israftır bu ara haber et gel, tatildeyse vatandaş zaten gelemez ama işi varsa işini halleder bir daha gelişe evde olur..

jonjon

evet hayırdır.içeri galoşla dalmak ev sahibine hakarettır yav ne biçim insanlarmış.ha şu olur engellının raporu ellerınde bulaşıcı rahatsızlıgı olan biri olur o ayrı.ama genede dogrudan dalış edemezler .içerisi belkı o an müsaıt değildir az bekleyın kapıda .

cumali6565

yılda 1 kez geliyorlar şu anda agustostamı bağlandı maaş diğer yıl gene ağustos ayında gelirler evde bulamazlarsa tekrar geliyorlar ama bu 3-4 kez tekrarlanırsa bakıcıyı çağırıp izahını isterler sadece bakıcın çalışıyor ise önceden telefon edip geliyorlar. hastaneye filen gitmiş olursa o kolay iş onu e-nabızdan randevu geçmişini açıp gösterip ispatlayabilirsin alışverişe filen gitmiş isede arayıp telefonla konuşturabilirsin zaten evde bakıcın olmasa bile kapıyı açacak biri varsa sorun etmiyorlar evrak istiyorlar bir kaç tane randevu veriyorlar 1 hafta sonraya bakıcın evrakları toplayıp sosyal hizmetlere teslim ediyor okadar sorun olmaz yani öyle 3-5 günlük ayrılmaları bildirmesen sorun olmaz geldiklerinde dersin alışverişte zaten oturup 2 saat bakıcının gelmesini beklemiyorlar 10 dk evrakları isteyip gidiyorlar.

Aydınlattığın icin tşk Ama bize memurların gelme tarihleri beli olmaz bir bakarsın hiç olmamış bir anda ansızın geliyorlar diye biliyordum hem bizim bakım maaşı daha bir ay oldu bağlanalı ama siz yıl da bir kere geliyorlar diyorsunuz kafam kariştı biz çok yanliş anlamışız her halde evden çıkmıyoruz bile

Üst Alt