Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı aldığımız çocuğumuz adına 2022 maaşı alınabilir mi?

ncan

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
benim 7 yaşında %99.2 raporlu oğlum var asgari üçretle çalışıyorum ve bakım p. alıyorum 2022 maaşı almamız mümkünmü ve yakında kanunlar değişecekme şimdiki kanuna göre alamazmışız doğrumu aceba

Maalesef alamazsınız oğlunuz 18 yaşından küçük olduğu için, sizin çalışıyor olmanız 2022 aylığı almanıza mani.

Benim bildiğim 1 yaşındaki cocuklar bile aliyor. Yaş sınırlaması kalktı.bundan birkaç sene önce bende basvurmuştum bnm ailemimin maddi durumu ıyı diye basvurum red edilmişti kaymakama cıktım kanunlar değişti yas sınırlaması kalktı yeni doğmuş bebek bile alabilir eğer ailesinin maddi durumu yuksek değilse demişti.. TABİ EĞER KANUNLAR DEĞİŞMEDİYSE DEVLETİN İŞİ BELLİ OLMAZ BİR GECEDE DEĞİŞTİRİ VERİRLER KANUNLARI :)

Evet yaş sınırlaması yok ama 18 yaşından küçük olduğu için ebeveynini başvuracağı için ebeveynin aktif sigortalı olmaması gerekir.. Çalışıyor olmaması gerekir..

Üst Alt