Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı aldıktan sonra SHÇEK'na gidip imza şart mı?

asilçocuk

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
0
Merhaba, geçenlerde evde bakım maaşının akibetini öğrenmek için SHÇEK'a gittim. Neyse ki bu ay almaya başlayacak annem. Oradaki görevli maaşı alır almaz harcamadan buraya gelip imza atmanız gerekiyor dedi. bu şart mı, bankadada alırken imza atılıyor çünkü.:confused:

yok kardeşim imza falan yok senin imza dediğin büyük ihtimal bakımın yapılıp yapılmadığını kontrol amaçlı form düzeleniyor buda yılda en az iki ez olabilir veya soyal hizmetler istediği zaman da yapabilir

İlk maaşın bu ayın sonunda yatacağı söylendi sadece,birşey imzalamadık.

altı ayda bir hastanın yaşadıgına ve bakımının yapıldıgına dair bağlı oldugunuz shçek müdürlüğüne gidip imza vermeniz gerekiyor.

asilçocuk;
birşey imzalamanıza gerek yok ilk maaşı aldıktan 6 ay sonra yada onların sıze bildirdikleri bir tarihte bakımın yapılıp yapılmadığı konusunda evrak doldurmanız istenecektir

3 yıldır alıyorum ilk maaşı aldığımda imza atım ondan sonra hiç uğramadım onlarda çağırmadı zaten

Üst Alt