Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı alırken adres değişikliği bildirim süreci nasıl olacak?

sndy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
konuyla bir alakası yok ama bilgisi olanlar varsa cevaplarsa çok mutlu olurum arkadaşlar benim 12 yaşında dawum sendromu oğlum var evde bakım alıyorum anadolu yakasından avrpa yakasına taşındım adres bildirmedim daha doğrusu bilmiyordum sitede okudum ve öğrendim şimdi adres bildirsem evde bakım maaşım kesilirmi acil cevap

kesilmez sadece görevliler yeni adreste olup olmadığını kontrol etmek için gelir

arkadaşımın başına geldiği için yazıyorum arkadaşım oturduğu yeren bir alt kata taşındı ve bunu bildirmedi araştırmaya geldiler oturduğu yerde gözükmedi komşularda alt kata taşındığını sölememiş aylığı kesildi adres değişikliğini tekrar yaptığı halde 7 ay sonra anca bağlandı

Adres değişikliği bildirimi yaparken gelir değişikliği ve kişi sayısı değişikliği olmamışsa/ olmadığını belirtin ki, adres aynı il içerisinde olduğundan kesilmesin maaşınız..

ama siz kötüsünü düşünün kesilme ihtimai de var yani 1 2 ay gibi bir süre birde yeni adrese taşınalı çok olduysa buda sıkıntı olabilir kurum neden şimdiye kadar bildirmediniz diyebilir

KKELEBEKK; Böyle bir durumda dilekçe mi vermek, gerekiyor yoksa nüfus kayıt örneğimi vermek gerekiyor ?

Üst Alt