Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı alıyorum. Engelli aracımı degişmek istiyorum. Bildirim..?

şehzade

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
a
rkadaşlar benim evde bakım aylığım var ancak bağlanırken var olan honda cıvıc 2010 model aracımda görüntülendi sonra evde bakım aylığım bağlandı ancak aracım 5 yılı doldurduğundan yeni bir honda cıvıc la değişmek istiyorum bildirmem gerekirmi yada aylığım kesilirmi aydınlatırsanız sevinirim şimden teşekkür ederim

evet, bildirin. bildirmeniz sizin hayrınıza. onlar araç bilgilerini günceller. gelir durumunuzda değişiklik yoksa evde bakım aylığı devam eder.
yaşam koşullarınız ile beyan ettiğiniz gelir ve tespit edilen gelir arasında bir uçurum yoksa hiç sorun çıkmaz.

ama önemli olan hanede kişi başına düşen aylık gelirin sınırı aşmamasıdır :http://www.engelliler.biz/forum/evd...-ve-kisi-basina-dusen-aylik-gelir-siniri.html

NOT: artık hanede kim varsa gelirse dahildir. bakmakla yükümlü olunan birey şartı artık uygulanmayacak. o yüzden hanede kim varsa evli kardeş vs kim varsa gelir hesabına dahildir.

ablacım çok teşekkür ederim sagolun allah razı olsun sizden

Üst Alt