Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı alıyorum. İkidir eve kontrole geldiklerinde yokum..?

dilekefe

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Iyi akşamlar bi konuda bilgisi olandan yardım istiyorum ben evde Bakım parası alıyorum kontrol için eve geldiler lakin ben evde yoktum bu ikinci oluyor iyidir beni bulamadıkları annem Agır hasta onun yanına gelmiştim bu beni evde bulamadıkları için maaşla biraz sıkıntı yaşarmıyım

Bizdede ayni durum vardi. Sosyal hizmetleri aradim. 3.ye gelip bulamazlarsa red cevabi alirsiniz tekrar muracat gerekir dedi

@dilekefe
bakıcı mısınız? yoksa bakıcının bakım hizmeti verdiği bakıma muhtaç engelli mi?

eger bakıcı iseniz bakıma muhtaç engelli olmadan başka yerde kaldıysanız bu bakım hizmetinde aksama olduğunu düşündürür. bakıcıya haftanın 7 gunu 24 saatlik bakım hizmeti karşılığında maaş ödeniyor. ücretlendirme haftanın 7 gunu 24 saatlik bakım hizmeti üzerinden yapılıyor.

bakıma muhtaç engelli iseniz bakıcı olmadan başka yerde olmanız yine bakım hizmetinde aksama olduğunu düşündürür. ama bakıcı ve bakıma muhtaç engelli birlikte gitmişlerse sorun olmaz.

NOT:bakıcı ve bakıma muhtaç engellinin belli bir süre hane dışında kalmaları durumunda il müdürlüğüne bildirilmesi gerekir.

Üst Alt