Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı alıyoruz. Çocuğumuz olursa SHÇEK'e bildirmeli miyiz?

aliercan4

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
annem bana evde bakıcılık ediyor
çocuğumuz olsa bunu shçek bildirmelimiyiz acaba sorun olurmu

Evet, hanede yaşayan kişi sayısı değişeceği için bildirmen gerek. Ki zaten bu bildirim sizin lehinize...

bildirmeniz gerekli bildirmeniz de sizin faydanız var bülent beyin dediği gibi kişi başı gelir düşer

zaten gelirimız sıfır kişi başı şimdi 100 tl o zaman 75tl olur

Kişi başı düşen gelirin az olması sizin yararınıza evde bakım maaşı için.. Geçinmek adına bişey söyleyemem..

sayın bülent bey ben 32 yaşındayım evde bakım hizmeti alıyorum yeni çoçuğumuz oldu bir sorun olurmu beni aydınlatırmısınız saygılarımla

Hayır, sorun olmaz rahat olun ama çocugunuz oldugunu kuruma da bildirin:)
Hoşgelmiş minik yavrunuz:) Mutluluklar diliorum size ve evladınızla mutlu mutlu yaşayın...
Evde yaşayan birey sayısı değişince bildirilmesi gerekiyor sosyal hizmetlere. Bildirmenizden dolayı bir sorun çıkmaz, sizin lehinize bir durum zaten bu. Fakat usulen bildirmek zorundasınız. Aksi takdirde bildirmediğinizden dolayı sorumluluk alırsınız.

bildirmeyi nasıl yapacağız melek abla dilekçemı yazıp shçek na vermeliyiz yoksa bakıcım gidip sözlemı bildirsin
bakkıcım annem türkçe bilmiyor dilekçe yazıp ona versem oda teslim etse olurmu

Dilekçeyle bildir. İster kuruma yazdıgın dilekçeyi postala ister annenle ulaştır. Her ikisi de olur. Çocuk doğduktan sonra bir ay içinde bildirmen gerekiyor unutma.

Allahrazı olsun melek abla cok sağol bilgilendirdiğin icin cok teşekkür ederim dilekce örneği varmı yada eşim kendi giderse olurmu??

Olur tabi:) Eşin İl Müdürlüğüne giderek bildirebilir.

Üst Alt