Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı alıyoruz il değişikliğinden dolayı toplu mu alacagiz?

emreefe

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
İş dolayısıyla adres değişikli yaptık,evde bakım maaşı alıyoruz,en son eylül ayında aldık maaşı ve dilekçemizi vererek ekim ayında kontrole geldiler ve maaşımız devam etti bilgisini verdiler ve bize Ocak ayının 15 inde alabilirsiniz dediler.Sorum şu:
1-Aynı maaş hesabına mı yatacak?
2-Almadigimiz ayların maaşını da alacak miyiz?Almak için ne talep ne yapmamız lazım.

emreefe
bakım hizmeti degerlendirme heyeti, aylık kesilmesinden tespitin yapıldığı tarihe kadar evde bakım aylığının kesilmesini gerektirecek bir durum tespit etmemişse ve bakım hizmetinin aksatılmadan yürütüldüğü konusunda kanaat bildirmişse alamadığınız aylıkları alabilirsiniz. bunun için heyetin görüş bildirmesi gerekir.

siz evde bakım aylığı aldığınız kuruma yazılı bir dilekçe ile başvurun ve alamadığınız aylıkların ödenmesini talep edin.

Maaş kesintisi

Merhabalar
2 yıl önce il değişikliği yaptık, geldiğimiz ile sosyal hizmetlere başvuru yaptık, adresimizi önce değiştirdik, sosyal hizmetlerden gelip baktılar, bişey demeden gittiler, 1 aylık geçiş döneminde maaş donması yaşandı, diğer ay ise 2 aylık maaş olarak hesaba yattı, 2 yıldır maaş alıyoruz. Bu ay maaş yatmadı, ilgili sosyal hizmetlere gittik, sistemde görünmüyorsunuz dedi, 2 yıl önce gelir düzeyinden dolayı iptal edilmiş dedi, eve de mektup gönderildi dedi. Eve mektup gelmedi dedim, postadan sorun olabiliyor dedi. Biz iptal ermişiz dediler, geldiğiniz yer size yatırmış dediler. Dosyaö sizde, geldiğim dilekçe sizde diyorum, maaş kesildi diyorlar. Ben ne yapmam lazım şimdi kalem hanım.

Bakımaylıgı

Arkadaşlarhepinize
Merhabalar
Benimbakım
Ücretimkesildi
Neyapmamlazım

Notyaniablamın
Bakımücreti

ArkadaşlAr
Abalamın
Bakımaylıgı
Kesildi