ablacım,
senin raporun akülü araç almak için düzenlenmiş bir rapordur. kör gözümle pek gönderdiğin raporu göremedim ama gördüğüm kadarıyla o rapor engelli sağlık kurulu raporu olarak dikkate alınamaz.
başka bir örnek vereyim sana. bir uye malulen emeklilik için SGK sevkiyle hastaneye gitmiş rapor için.
maluliyetin tespitinde engelli sağlık kurulu raporunu kullanmış akıllı hastane
o rapora da özürlü kısmına oran yazmışlar agır özürlü kısmını evet olarak işaretlemişler vs vs. hastaneler işini doğru dürüst yapmıyor ki.
sen dilekçe verdin ve akülü sandalye için rapor çıkartman gerekiyordu.
SUT'a göre akülü sandalye alabilecek engellilerin hangi sağlık şartlarında alabileceği belirtilmiştir.
SUT'ta istenen şekilde senin akülü sandalye kullanıp kullanamayacağına karar verildi ve raporunun "kullanım amacı kısmında "diğer"i işaretleyerek akülü sandalye yazmışlar.
yani hazırlanan rapor sakatlık oranı cetveline göre düzenlenmemiş. ama o rapor formatını da engelli sağlık kurulu raporu formatına göre doldurmak zorundalar diye hastanenin o çok akıllı kişileri agır özürlü kısmını da özür oranı kısmını da doldurmuşlar. ustelik oranın da baya düşük yazmışlar.
sebebi de raporda sadece bir hastalıgın tanımlanmış ve tetkik edilmiş. niye? ÇÜNKÜ
SUT'a göre sen akülü sandalye ödemesi yapılmak için şartlara uygun musun diye bir durum bildirir raporu bu..
ama dıştan baksan raporun başında engelli sağlık kurulu raporu yazıyor.
sen bu raporla ilgili nereye sorsan hep farklı cevaplar alacaksın. en iyisi şimdi ALO 184 SABİM'İ ara. Yanına raporunu al, benim yazdıklarımı da soyleyerek bu raporun engelli sağlık kurulu raporu yerine geçip geçmeyeceğini sor.
Akülü sandalye almak için başvurdugunu, dilekçe verdiğini ve akülü sandalye için bu raporun çıkartıldıgını ama engelli sağlık kurulu formatına raporun hazırlandıgını söyle
gelişmelerden haberim olsun. ayrıca alo 183'ü de ara. kimliğini vermeden bu soruyu sor. gelişmlerden haberim olsun.
daha da rahatlamazsan evde bakım aylıgı aldığın il müdürlüğüne götür raporu göster bu işkenceden kurtul.
sana hak veriyorum. çünkü 4 sene sonra bile rapor tespit edilip oranın düştüğü fark edilince aylıgı kesilen uye var. bunları da görmüşsündür. korkun da bundan. ama korkunun ecele faydası yok. hakikatle tanışmak gerek.
sorun çıkarsa da çözeriz merak etme ablası