Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı bağlanabilmesi için gelecek heyet hafta sonu gelir mi?

vefa

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben evde bakım maaşına geçen ay başvurdum ( http://www.engelliler.biz/forum/muh...basvurduk-eve-gelen-kisiler-neye-bakacak.html ), kontrole geleceklerini söylediler iki veya üç ay içinde. ben hafta sonları gelip gelmediklerini merak ediyorum. malum sürekli evde bekliyoruz mesai saatleri dışında annemi parka götürüyorum gelmezler diye yoksa evden hiç çıkmasak mı her an gelebilirler mi
beklemek çok stresli bir şey tüm bekleyenlere sabır diliyorum teşekkürler :)

Mesai saatleri icinde gelirler.. Hafta sonlari gelmezler rahat olun..

slm

haftasonu gelmezler mesai saatlerinde gelirler evde olmamanız işi geciktirir tekrar geliriz der giderler ondan sonra tekrar beklersin en iyisi evde bekleyin birde soyal hizmetlere sık sık ne zaman geleceklerini sorun..

Kaymakamlıkta çalışan bir görevli ikametgahınıza geleceği için, hafta ortası mesai saatlerinde gelecektir. Saygılar.

evde bakım aylıgı ıcın gecen hafta eve 5 kişilik bir ekip geldi ve bazı evrakları doldurdular ve gıttıler ne zaman sonuclanır dıye sordum bı cvp vermedıler acaba ne zaman sonuclanır.maasa bas vurduktan 2.5 ay sonra heyet geldı.bunun sonucunu herhangı bı yerden ögrenmek mumkunmu

aslında heyet geldikten sonra doldurdukları rapora göre az çok belli olur maaşın ne zaman bağlanacagı.. benim ablam için geldiklerinde gitmeden dediler şartlarınız maaş almaya uygun 15 gün sonra ziraate gidip hes.açtırın 3 ay sonra hesabınızı kontrol edin yatar dediler[daha üç ayın dolmasını beklıyoruz almadık] ama sizin neden bişe demediler anlamadım maaş takibini shçek den öğrenebilirsiniz orda ay ay isim listeleri yayımlanıyor....

Üst Alt