Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı bağlanması için eve heyet geldiğinde ben yoktum..?

dua20

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
selam benim şöyle sorum olcaktı evde bakım maaşı için gecen haftalarda eve gelmişler bende başka şehirdeydim kapıdan geri dönmüşler acaba ben yokken işlemleri yapmaları gerekmiyormuyduda geri döndüler

merhaba dua 20.siz evde yok iken hiçbir işlem ve inceleme yapamazlar .bildigim kadarıyla müraccat ettigin birime tekrar bildirim yapman gerekli.

yaptım ben dedim misafir olarak bi şehire gittim ordaydım dedim şuan nerdesiniz geldinizmi dediler evet dedim bir iki haftaya kadar gelceklermiş inşallah bi sroun çıkmaz amin

aynı sorun bizdede yaşandı heyet sizi ikametinizde görüp onaylamadıgı sürece bir işlem yapmazlar mutlaka evde bulunmanız gerek gelirkende malesef şu gün gelecegiz diye randevu vermiyorlar muhakkak evde bulunmanız gerekli

tşk ediyorum allaki kardeşim evet aynen dogru söylüyorsunuz evde bulunmak gerekli 7 ayda 7 başvuru yaptık bir ay dolmadan gelmişler aksine yoktuk ama iki hafta icinde gelirler mutlaka degilmi afyon burası

bende 2-3 ay sonra tekrar geldiler afyon ufak yer belki yoğunluk az daha erken gele bilirler ben 3 ay tekrar gelirler diye evden cıkamamıştım malesef

ben afyon sandıklı menteş kasabası

peki üc ay süren sürec üc ay boşamı gidiyor
sonra ilk maaşı nasıl baglanıyor eve heyet geldi sonra hemenmi maaş cekiliyor yoksa haberdarmı oluyoruz

malesef boşa gidiyor heyet hesap actırın dedikten sonraki ay maaş baglanmakta

ilk gittimde afyona hesap actırın dedi annemde actırmış zirrat bankasına

benim sorum olcaktı bugunbakım maaşı icin geldiler birşeye bakmadılar sadece annem yoktu eve gelcek dedik anneannemin emkli maşını yazdılar 400 milyon başka gelir yok dedik benim şizofreni rahatsızlıgım ne zaman başladıgı sordular sadece askerde başladı dedim annem teredüt ediyor cıkmaz diye daha önce banka hesabı istediler verdik acaba bi sorum cıkarmı eve giren miktar 400 tl dedik sonra gittiler olumlu sonuclanırmı acaba 15 gün sonra sonucu ögrenirsiniz dediler.

olumlu olurmu acaba

eve bakım maaşı

[FONT=Verdana]ben brşeyu sorcaktım cok kısa ama kusuraba bakmayın evde bakım maaşı başvurduk gecen ay 15 gün oldu geleli eve onaylanması e[/FONT]limize mketup gelecekmiş yada elefon acacaklarmış acaba bu 15 gectgine göre eylül maaşı alıncancak yoksa ekim maaşımı saygılar

toplu para olmaz bagladıkları ay bir önçeki ayın maaşının alır sınız

Üst Alt