Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evde Bakım Maaşı başvuru sonucu e-devlette ne zaman gözükür?
Konu eski ama bebegim icin basvuru vermistim. Subatta. Mayisin ortasinda hesabiniza bakin dediler.. E devkette ne zaman gozukur konustugum kisiler var ennazindan kayitlari olmus bende mart bitti hala görünmüyor ortam durumu nedeniyle iotal oldu diye korkuyorum
Evet hesap cuzdani da götürdüm belegekr imzalattilar smr mayis 15de kontrol edin deidler bir ay olacak en azindan ndan kayıt neden görünmüyor arıyorum sadece bekleyin diyor. Ogrenmek istediğime aknt varmi kayit yapilmis mibu
Arya18
şubatta başvuru edıksınsınız pekı ne zaman geldıler ve hesap açmanzı ıstedıler onaylandıgına daır.ebm de ödeme başvuru tarıhinden geçerlı değil.kabul edılen aydan bi sonrakı ay başlar o yüzdrn sordum.eğer şubatta gelıp martta onay verıldı ise mayısta alırsın demelerı dogru nısanda bakım yaparsınzı nısan bakımını mayısda,mayıs bakımını hazırandaalırsınız sistem böyle.e devlette şu an görünmemesı bi anlam ifade etmez siz nisan 25 den sonra bakmaya başlayın. şu an yazmaz.şu an yazanlarmart bakımını yapanların mart aylıgı nısanda görunur 1 ay daha sabredın
bnm kızım %90 engelli çıktı vde bakim ucretine basvurduk martin basinda ama kaydim bike görünmüyor asil sorumsa kızım 18 aylik ona e devlet almam mi gerek yoksa benim e devlete mi yansır acaba tsk ederim
Arya18
nereye baktınızda kaydınız görünmüyo?
öncelikle henüz nisan ayındayız.verdıgnız bilgilere göre ilk maaşı mayısta alırsınız.mayıs ayı e devlette en erken nisan 25inde görünür nisan 25 inden sonra mayısn 10 unakadar e devletten bakabilirsiniz.
bakıcım annem görünüo onun e devlet şifresi yok benim var ve ben kendı e devlet şifremle girip bakıyorum orda görunuyor.
sizin e devlette de görünmesi gerekıyor.siz nisan 25 i bekleyin
engelli evde bakim maasindan bahsediliyor ise bende görünüyor mayis 13 de ödeme yapılacak diye e devlette ben ilkkez alicam %90 rapor oranimiz var ve 876 lira yazıyor ama ek odeme olarak görünüyor bahsiniz bundan ise eger beni de bilgilendirirmisiniz farklı bir durum varsa bana bu odemnin pandemi surecinde 3 aylik destek olarak verilicek veya yarim aylik diyorlar benimde oek bilgim yok acikcasi
benim 17 aylik %90engelli kizim icin evde bakim maasina basvuru yaptim. e devlette mayisda 876 lira odeme verilecek yazıyor. ama daha once bilenler bunun pandemi sureci icin verilen 3 aylik odeme normalde 1400 kusur alman gerekiyordu sana maasin baglanmamis diyorlar kimi si ise yarim aylik diyor ilk defa alicam cok kafam karıştı. mart de basvurum onaylandi iki ay snr mayis ayinda hesabi kontrol edin dedi e devlette bakinca da bu çıkıyor. simdi benim maasim baglanlanmamis mi oluyor? odeme türünde ise ek odeme yazıyor nasil bjr yol izlemeliyim acaba yardimci olur musunuz
@Arya18
ebm de rapor ister en alt sınır ister en üst sınır olsun 1460 tl.sizde nasıl 876 yazıyor.ne zaman onaylandı ebmniz.
@İsmail7363
onaylanmasına bağlı.başvur sonucu eve gelen heyet hesap açtrın derse onaylanacagı analmına gelıo.ebmde ödemeler onay tarıhınden sonrakı aydan bi sonrakı ay ödenıyo.sizin kı mart ayında onaylandı ise mayısta ilk maaşı alırsınız.ebm de önce iş sonra ücret uygulaması var.
mısal mart ayında onaylandı ise sonrakı ay nisanda değil bi sonrakı ay mayısta alırsınız.mayısta aldıgnız maaş nisanda yaptıgınız bakımın maaşıdır.mayısı hazıranda hazıranı temmuzda alırsınız ödemler böyle devam eder
@Arya18
sizn 1460 tl almanız gerekıyor.mart ayının kaçında onaylandı.eğer mart başlarında ise 10 u falansa bu aradakı fark olup bunun üzerine + 1460 tl daha almanz gerekıyo.maaşı çektıkten sonra kurumu arayıp sorun niçin noksan yattı dıe.
not: e devletten baktım bende güncellenmemiş.belkı sizinkıde güncel ödeme değil fark ödemesıdır.arada bir tekrar tekrar bakın.
Arkadaslar günaydın evde bakım parası e devlette ben baktıgımda bugun kayıt bulunamadı yazıyor bu nedendır sizdede aynısı olan varmı 13 unden 13 une para yatıypçordu ve engelli bakım parası gozukuyordu şimdi ise yok
baslangic tarihi 13 mart bitis tarihi 31 mart yazıyor. en son alinacak odeme 13 mayis yazıyor.
ilk defa alacağım iicn her bir değişiklikte bildiklerim karışıyor