Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım Maaşı bayramdan önce yatırılacak mı?

asilçocuk

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,evde bakım maaşları daha önceki seneler bayramdan önce yatırılmıştı,acaba yine erken yatırılırmı?

Kimsenin bu konuda bilgisi yok, herhalde daha belli olmadı.

bayram yardımı ? parası ? 2022 alanlar için - yada bakım maaşı alanlar için ?

arkadaşlar,
yanlış yerde açmış olabilirim konuyu . ama bir türlü beceremedim.
Kardeşim 2022 özürlü maaşı alıyor.
Bayram parası alabilirmiş. belediyeye gitti. birileri aylığına zaten gelecek diyor. kimisi de dilekçe vermen gerekiyor diyor.
hangisi doğru acaba ?

Muhtara söyle bence.Annemler kömür yardımı için muhtara kayıt olmuştu,bayram için de öyledir.

bakım maaşı lanların büyük bir bölümü zaten bayrama kadar alır kalanlara verirlermi belli deği 2022 ise eylül 5ile 10 arasında olacak bayramdan önce verilmesi şu an itibarı ile yok bayram yardımı diye bir şeyde yok ihtiyacı varsa sosyal yardımlaşma vakfına dilekçe ile müracaat edersin durumunu değerlendiriler muhtarla aran iyiise işi hızlandırabilir

MERHABA ;)

Ben 6-7 ay önce evde bakım parası normal alıyordum . fakat teknik olarak iptal olmuş tekrar başvurduk 15-20 gün sonra eve geldiler. VE tamam dediler EN DÜŞÜK Parasında İrtibaren mi?
Başlıcam Yoksa Daha Önce Alamadım ayların maaşında berabermi alacagım ?

saygılarımla
aliserdar-bursa

evde bakım maaşında yoplu ödeme olmaz onaylandığı aydan itibaren alırsınız o alamadıklarınızıda eyer kesme sebepleri geçerli bi sebepleri yok ise dilekçe ile kurumdan talep edebilirsiniz eyer kurum kendi iradesinle vermeye yanaşmaz ise hukuki yola başvurarak alabilirsiniz ama tabi dediğim gibi geçerli bi kesme sebepleri yok ise

Üst Alt