iyi akşamlar bankadaki bir miktar paramızla kısmetse bu zamanlarda annemin üzerine dükkan almayı düşünüyoruz annem bakım maaşı alıyor ben özürlü maaşı alıyorum aralıkta 986 alacağım birde 220 tl ve 250 tl olmak üzere 2 tane kira gelirimiz var kendimiz 300 tl kirada oturuyoruz babam başka şehirde cezaevinde onada gönderiyorum izne de geliyor
1-) babam evde bakım maaşında gelir hesabına dahil edilirmi?hiç sormamıştım shçek e öğrenmek istiyorum
2-) eğer babam gelir hesabına dahil edilmezse dükkanı alsak boş kalsa kiraya vermesek yinede maaş kesilirmi
3-) eğer babam gelir hesabına dahil edilirse kiraya versek alacağımız dükkanı en fazla ne kadara vermemiz gerekiyor kiraya
220 tl ve 250 tl kiralar
aralıkta 986 tl alacaz 2022 yi
ve bakım maaşı 3 soruma yanıt yazabilirmisiniz?
özellikle KALEM ABLA VE BÜLENT BEY başta olmak üzere forumdaki arkadaşlarda bildiği üzere yanıt verebilirmi?
1-) babam evde bakım maaşında gelir hesabına dahil edilirmi?hiç sormamıştım shçek e öğrenmek istiyorum
2-) eğer babam gelir hesabına dahil edilmezse dükkanı alsak boş kalsa kiraya vermesek yinede maaş kesilirmi
3-) eğer babam gelir hesabına dahil edilirse kiraya versek alacağımız dükkanı en fazla ne kadara vermemiz gerekiyor kiraya
220 tl ve 250 tl kiralar
aralıkta 986 tl alacaz 2022 yi
ve bakım maaşı 3 soruma yanıt yazabilirmisiniz?
özellikle KALEM ABLA VE BÜLENT BEY başta olmak üzere forumdaki arkadaşlarda bildiği üzere yanıt verebilirmi?