Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı gelir kriterinden dolayı kesilmesin istiyorsanız İmza kampanyasına

konu başlığını kınıyorum

bENDE bakım parası alıyorum ama gelir kriterim aşılırsa benimde aldığım bakım parası kesilsin.
aylık 5000 tl geliri olan kişilerin bu yardım parasını almasını ne ALLAH nede KUL kabul eder.
en iyi sistem gelir kriteri aşılırsa devletin verdiği yardımlar kesilmeli ve haksız alınan yardımlar faiziyle geri verilmeli.

şahin bey aylık 5000 liralardan bahsetmişssiniz gelir kriterini geçmek için 5000 lira geliri olması gerekmiyor emekli olan bir çift düşünün yani bir karı koca emekli aylığı olarak 1200 lira alsa ve içlerinden biri ağır engelli olduğu düşünüldüğünde bu çift birde kirada oturuyorsa nasıl geçimini sürdürecek bakım aylığında gelir kriterine takılmasalar ek bir gelirleri olacak ama mavcut sistemde bunu almaya hak kazanamıyorlar

Yani bir de bence siz cok sacma düsünmüşsünüz...Şahin bey..ben mesela engelli birey velisiyim..ki engelli icin devlet hastanelerinde dogru duzgun randevu bulunmuyor ( en son aldıgım randevı 9 ay sonraya.) ve maalesef surekli özellere gitmek zorundayız..daha yeni fiyat aldım muayne +egg 700tl.... zaten kendimizden ziyade maddi olarak cocugun ihtiyacları karsılansa amenna.. birde ona bagımlı olan bir kisiyide dusunun.. bence gelir kriteri aslaa olmamalı o 5000tl -10000tl geliri olanlarda emin olun o kadarcık paranın koşusturmasıyla ugrasmaz benim düşüncem..

Bukonuda avrupa ulkelerine bakmak lagzim .ornegin almanya , hem ozurluye hemde bakana hatrisayilir maas veriyorlar.bizde uc kurus veriyorlar onuda gelir kriterine takip verdiklerini de geri aliyorlar.keske ozurlumuz olmasydida opar devletin kasasinda kalsaydi.imza kampanyasina hepbirlikte katilalim sesimizi duyiralim haydi arkadaslar

En azından ,gelir kriteri aşıldığı oran kadar maaştan düşülüp kriter korunur ve kademeli olarak evde bakım maaşıda ödenebilir .Mesela 1 tl için maaşı kesilen arkadaşlar var,çocuk kandırır gibi ne öle mızıkçılık yapılıyor.

enes75;
ben tek yaşıom aylık 5000 tl gelirim olsaydı hiç üç kuruş için uğraşmazdım kriter falan tam bi saçmalık hakkımızı istioz hakkımızı

İbrahimt5;
linki imzaladım arkadaş ey hak arayanlar destek olun sizde

Üst Alt