Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım maaşı her yıl dosya yenilemek şart mı..?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar benim yakınım bakıcı maaşı alıyor daha dogrusu teyzem eşine bakıyor,teyze dosya yeniledinizmi bakıcı maaşı tekrar devam etmesi için dedim yok dedi bize öyle bişe diyen olmadı diyor..2 senedirde yenilemiyorlar:confused:

dosya yenilemek diye bir şart yok. eğer böyle bir şeye ihtiyaç duyulursa,sosyal hizmetler telefon eder ve bazı evrakların yenilenmesini ister.

teşekkür ederim arkadaşlar,ayşe hanım ev degişikligi bulundugunuz il veya ilçe içerisinde bi başka eve geçmek sorun olmaz tabi dilekçe vererek yeni adresinizi bildirmelisiniz..

Evde Bakım maaşı her yıl dosya yenilemek şart mı...hiç kimse burda bakım maaşı almıyor mu şimdi :confused:

Şart sonbaharr merak etme zamanı gelince ararlar seni gel bi kaç belge lazım onları yenile getir derler .. ben 2 yıldır alıorum öyle oldu ..

Evde bakım dosya yenilemek için dosyanin üstüne yazdilar kasim 15 gel diye aramalarinimi bekleyelim bi değişiklik yok aynı devam hersey..onlar takip ediyorlar heralde bi hareketlilik olursa ariyorlar dimi gelin dosyalarinizi yenilen diye

sonbahar.44
benim ebm almaya başlamam 2 yıl bitti 3.yıla dönüyo .biz bişi etmedık sizde etmıceksınız.çünkü onlar senede 1 kere kontrole eve gelıolar geçen yıl geldıler bu yıl senesı doldugu halde henuz gelmedıler.belkide virüs yzünden gelmezler.

bugün aradım kasım ayi yenileme gerek diye yazıyor gelmeniz gerek diyorlar..

Ben adres değişikliği yaptım tam 2 aydır gidip geliyorum daha dosyayı incelemediler e devletten takip ediyorum maaş bağlandi diye kayıt bulunamadı diyor

sonbahar.44

bana öyle bişi demedıler bizler yenılemıok onlar eve gelıodu.bu yıl virüs yüzünden gelmedıler galıba.bahsettıgın uygulama ne zamandan beri var.ilk defa duydum.

az önce aradılar aynen öyle dosya yenileme yapacakmışım

Son düzenleme:
Üst Alt