Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı için 2 aydır bekliyoruz. Süreç nasıl işliyor?

PuFFiN

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
merhabalar ; annem 1.5 senedir hasta %91 özürlü biz bu kanunları yeni öğrendik ama evde bakım için başvurduk eve gelişnceğini söylediler nerdeyse 2 ay olcak ama bi haber yok ...bir de evde bakım aylığı alanlar 2022 den yararlanabiliyorlar mı annemin bakıcısı babam o da su anda işsiz.... beni bilgilendirirseniz sevinirim ..

aynı soruları site yöneticine bende sormuştum abim için .evet evde bakım aylığı alırsınız.2022 içinde müracat edebilirsiniz 2022 için ssklı olmama şartınız var diğeri için yok.gelirler bekleyin abim de 2 -3 ay bekledi.hayılrısı olsun.evde bakım için 476tl verecekler onun özür durumu yüzde yetmiş iki.2022 içinde sanıyorum 3 ayda 865 t) ufak oynamalar olabilir).

teşekkürler :) annem 2022 yararlanamıyacak sanırım babamın üzerinden ssk lı..

gelirler merak etme bana 5 ay sonra geldiler maaş önemli degil gelir önemli evde kişi başına düşen gelir 318 tl az olursa baglanır

bize sosyal hizmetlerden eve geldiler eksik evrak varmış onu istediler bi de banka hesabı açın dediler getirin dediler yarın vericez.bundan sonra nolcak ne kadar sürer aylık bağlanması

sevgili arkadaşım PuFFİN bende evde bakım için istanbulda başvurdum benimki yaklaşık olarak birsene sonra eve geldiler başvuru tarihim 26 06 2008 eve geldikleri tarih 18 05 2009 bendende banka hesabı aldılar görevliye sorduk başvurumuz kabul oldumu diye bize verdiği cevap ise değerledirmeye alacaklar temuzun ortalarında belli olur. buna göre cevap gelir size demem odurki yaklaşık olarak iki ayda belli olur........

ben asgari ücretlede çalışıyorum bana rapor oranı olarak da %60 ağır engelli raporu verdiler. sabırsızlıkla sonucu bekliyorum neticeyi burada paylaşacağım...........

biz nisanın 14 ünde basvurduk haziranın 1 inde eve geldiler basvururken bi numara vermişlerdi evde olmazsanız arayın die biz 3-4 sefer aradık (sıkıştırır gibi oldu ) bzimkini oranı %91
normalde o kadar sürmemesi lazım sanırım sizi savsaklamışlar...

canım benim ben başını ağrıtmak istemedim ben fatihteyim sosyal hizmetler bana yakın bu süreç içinde en az 10 defa gitgel yaptığım dışında bir okadarıda telefon açtım. siz nereye başvurdunuz?

bize maltepede olduğunu söylediler maltepeyi aradık başım ağrıdığından deil gitmedi sandım yanlışlıkla iki kere yazdım pardonn

sanırım yanlış anladınız ben başını ağrıttım derken kastım detaylı bilgi yazmadığım için

Üst Alt