ne kalkması kardeşim halen devam ediyor ağır özürlü olma şartı ben görme engelliyim 100 de 64 oranında raporum var ve bende ağır özürlü sayılmadığım için bakım parasına başvuramadım daha 2 gün önce raporuma itiraz etmek istedim hastanedeki devletin memurları yüzüme karşı şunu dedi
siz evde bakım maaşı alma şartlarını biliyormusunuz dedi eline bir bardak aldı ve dediki şu bardağa bak dedi işte bu bardağı ellerinle tutamayacak derecede özürlü olman gerekiyor dedi hastanede içinde nereye gittiysem hepside aynı cevabı verdi
Hastaneden çıktım il sağlık bakanlığına gittim rapora itiraz edeceğim dedim beni yaşadğım ilden başka bir ilin hastanesine sevk edeceklerdi bende dedimki ben yanlız başıma evden çıkamıyorum yanımda birisi olmadan gidemem dedim onu biz bilmeyiz dediler kanun böyle dediler raporada itiraz edemeden evin yolunu tuttum
arkadaşım sana birşey söyleyim bırak ağır özürlü ibaresinin kalkmasını daha yeni zorluklar çıkarmalarını bekle sen senin dediğin hayal görmekten başka birşey değil malesef...