Oğlumuzun %98 raporu var eşim evde bakım maaşı alıyor. Bende 2 farklı işte kısmi süreli çalışıyorum.İlk işe Ekim sonuna doğru başladım, ikincisine de 16 aralıkta başladım. Her ikisini de bildirmedim ilkinde limit aşmıyor diye şimdi ikisini birlikte bildirmeyi düşünüyorum. Fakat bana diyecekleri ne kadar maaş alacaksın bende net olmadığını söyleyince tahminen birşey yaz diyecekler. Bu noktada tereddütlerim var ne yapmalıyım, sizlerden bilenlerin yardımını rica ediyorum.
1) Limit altında kalacak ücret yazsam; Yazmış olduğum rakamdan yüksek aldığım ay olsa beyanı yanlış verdiniz diyerek keserler mi?
2) net bir rakam belirtmek zorunda mıyım?
Sabit bir maaşım yok, çalışma saatlerine göre ücret ödeniyor. Saati 16 Tl civarında. Şimdi durduk yerde 50 -100 TL 1 ay geçse Evde bakım maaşı kesilecek 1200 TL zararda olacağız. ki takiben eden ayda belkide sınırın altında kalacak her ay aynı olmayacak.
Bu nokta da nasıl bir yol izlemeliyim, çok aşırı kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.
Not: 2 ay sonrada farklı ilçeye taşınma durumumuz var Ev sahibi buğün evi satmış ( bu durumda da neler olacak hiçbirşey bilmiyoruz
Şimdiden Cevaplarınız için teşekkür ederiz.
1) Limit altında kalacak ücret yazsam; Yazmış olduğum rakamdan yüksek aldığım ay olsa beyanı yanlış verdiniz diyerek keserler mi?
2) net bir rakam belirtmek zorunda mıyım?
Sabit bir maaşım yok, çalışma saatlerine göre ücret ödeniyor. Saati 16 Tl civarında. Şimdi durduk yerde 50 -100 TL 1 ay geçse Evde bakım maaşı kesilecek 1200 TL zararda olacağız. ki takiben eden ayda belkide sınırın altında kalacak her ay aynı olmayacak.
Bu nokta da nasıl bir yol izlemeliyim, çok aşırı kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.
Not: 2 ay sonrada farklı ilçeye taşınma durumumuz var Ev sahibi buğün evi satmış ( bu durumda da neler olacak hiçbirşey bilmiyoruz
Şimdiden Cevaplarınız için teşekkür ederiz.