Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı için başka ilden rapor alabilir miyim?

aysun aktas

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
evde bakım ücreti alıyorum raporum bitti ankaraya gitcem acaba ankarada raporumu yeniletme şansım varmı yardmcı olurmusunuz

ankara gatadan alabiliyormuyum acaba

Aysun hanım ısrarala ankara diyuorsanız sorun yok sanırım izmirlisiniz neden izmirden almasınız
Nereden alırsanız alın bölgeniz deki sydv kabul etmesi gerekir buda sorun yaşamassınız analmına gelir

evde bakım maaşım kesildi.başka ilden raporum alıp tekrar bağlatabilir miyim.

nisan 2013 de maaşım kesildi.yeni çıkan raporumda yüzde 82 verdiler maalesef alamadım .öğrenmek istediğim başka ilden rapor alıp maaş bağlatabilirmiyim bağlatabilirsem prosedürler nasıl gidiyor bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Türkiye sınırları içerisinde rapor vermeye yetkili hastahanelerden raporunuzu alabilirsiniz ancak siz raporunuzu devlet hastahanelerinden almaya gayret gösterin ankaradan alma taraftarısınız anlaşılan ankarada ankara numune eğitim ve araştırma hastahanesinden alın raporunuzu hiçbir sorun olmadan shçk kabul edip işleme koyacaktır raporunuzu kolay gelsin

Üst Alt