Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evde bakım maaşı için başvurduk. Ne zaman bağlanır?
evde bakım maaşına başvurduk evrakları 20 ağustos 2013'te teslım ettik sonra evinize incelemeye gelecekelr dediler o gnden beri gelen gıden yok ne zaman gelırler ?
Bugünlerde gelirler, belli bir süresi yok bunun heran gözde kulakta olmanız gerekiyor, sizi evde bulamazlarsa daha zora sokabilirler. Beklemekten başka yapabilecek bişeyiniz yok maalesef....
eve geldikten sonra bankaya hesap açın dedikleri zaman aylık onaylanmış olup 1. 1.5 ay içerisinde yatırmaya başlar lar eve gelip kontrol etmeden maaş baglanmaz ve toplu para olmaz sadece onaylandıktan sonra maaş başlar
inşallah telefon ederler fizik tedavıye falan gıdıyorum 3-4 gün snra okulumda başlıycak gerekırse bır hafta daha okula gtmem zaten annem götürüp getırıyo ama olsun adamlar onu anlamaz :/
telefon etme inceligini göstermez ler öyle birşey yapıyorlarsa helal olsun o ildeki memurlara bana iki kere geldiler haber vermeden beni göremediklerinden baglamadılar ondan sonra 3 ay evden çıkamadım tekrar kaçırmayayım diye üçün cüde anca baglandı tavsiyem evde bulunmanız sizin için daha hayırlı telrefon edip geleceklerini sanmam cünki ansızın ha ber vermeden gelmekteler