Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı nasıl iptal edilebilir, nereye başvuru yapılması lazım?

Müjde1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm.İlk önce herkese iyi bayramlar dilerim.Nasıl anlatmaya başlayacağım bilmiyorum.Benim annanem diyaliz hastası.Haftanın 3 günü diyalize gidiyor.Annanem herşeyini kendi yapıyor her işini kendi görüyor.Fakat teyzem kendi bakıyormuş gibi gösterip annanemin üstünden her ay bakım maaşı alıyor.Bunu iptal edilmesi için ne yapılmalı nereye başvuru yapılması gerekiyor.İlginiz için şimdiden teşekkürler.İyi Akşamlar

iyi bayramlar, başvurunun yapıldıgı sosyal hizmetlere gidip sözlü olarak söyleminiz maaşın kesilmesi için yeterli olacaktır

Benim bağlı olduğum sosyal hzmetlere gidip söylemem yeterli olmaz mı illa ki karsı tarafın başvuru yaptığı sosyal hizmetlere mi gidilmesi gerek.Kaymakamlıkla bir alakası yok mu sgk dan mı alınıyor bu maaş

Başvurunun yapıldıgı sosyal hizmetler Shçek müdürlüğüne gitmeniz gerekiyor, sgk ile ilgisi yok müracatın yapıldığı müdürlüğe gitmeniz şart, sizin degilde maaşın alanın gidip belirtmesi gerekiyor, sizin gitmeniz halinde iptal etmeyebilirler, sizin gidip annemin bakıma muhtaçlık durumu yok teyzem maaşı alıyor derseniz bir nevi şikayet gibi düşünülüp ceza uygulaması düşünebilir müdürlük

Ben açıkcası ne gerekiyorsa onu yapmak istiyorum.Ceza mı olur iptal mı olur bılmıyorum.Hakketmedığı paranın almasını istemediğim ve annanemın üstünden teyzemın her ay geliri maası olduğu için iptal edilmesini istediğim için arastırıyorum bunu.Onun ıcın hangı yolu ızleyecegım ne yapmam gerektıgı ıcın de buraya üye oldum.

O şekilde düşünüyorsanız başvuru yapılan müdürlüğe gidip durumu bu şekilde izah ederseniz maaşı keseceklerdir,

Müdürlüğe derken sosyal hizmetlerine gitmem yeterli olur mu acaba.Yoksa kaymakamlıgada gidiliyor mu.Bilginiz için tesekkür ederim

Kendi bulunduğum sosyal hizmetlere gidip dilekçe vermem yeterli olur mu ki.Yoksa annanemın bağlı oldugu sosyal hizmetleremi gidilmesi gerek

Kendi bağlı olduğunuz müdürlük dilekçe gönderip maaşın kesilmesini yada inceleme yapılmasını sağlarmı bilemiyorum en dogru yol maaşın alındığı müdürlüğe gitmek olacaktır

Bakici iptali icin illaki bakicimi gidecek.yoksa. maasi lan hastami haksiz yere maas aliyor anne eziyet ediyor bana napmam gerekli

afyonlu_03;

Geçmiş olsun ne oldu da önce iyi düşünün bir hasta ya annesinden daha iyi bakan olmazâËœº
Her şey bir anlık öfkedir, elini öp ve barış.

Üst Alt