Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı tahkikat için iki haftada bir denetime tabi tutulan var mı?

Gülhan Yücel

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Evde bakım maaşı için iki haftada bir takip edilip evine gelinen varmı.Şimdi öğrendim ki dosyam birkez red olup sonra kabul görünce iki haftada bir eve tahkikata geleceklermiş.Evde bulunmazsak 3 kez yine maaşlar kesilecek.Bu konuda yardım istiyorum.

Gülhan Yücel
ebm baglanınca normali yılda 1 kere gelıolar. bana 1kere geldıler ama bi arkadasım vardı 3 4 ayda bi gelmişler ona.
2 haftada 1 gelmelerı saçmalık öyle bişi olacagını sanmıom.

Maalesef müdürün dediğine göre bize 2 haftada bir gelincekmis. Ben buna itiraz edicem tabiki.Boyle hayatmı olur.Kimseye doğru düzgün gitmezler bitek bize.

Gülhan Yücel
yok öyle 2haftada bi gedipde engellıyı ve ailesını huzursuz etmek.yılda 1 kez gelınılıo

Maalesef müdürün dediğine göre her hafta denetime gittikleride varmış.Ama biz evde bakim heyeti neden tahkikat için 3 ay beş ay beklerken elemanların az olduğundan yakınıp en kısa zamanda tahkikata geleceklerini söylerler.Ama iki haftada bir denetime eleman bulmakta hiç zorlamazlar.Bu ne yaman çelişki anlamiyorum

Üst Alt