Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım Maaşım yatmadı! Neden olabilir?

Ukbam

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba öncelikle bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım tabi aksadığı oldu ama bu kadar değil ve bakıyorum İstanbul'da maaşlarını alanlar da var acaba benim maaşımın kesilip kesilmediğini nasıl anlaya bilirim veya da İstanbul'da maaşını almayan var mı nasıl bir yol izlemeliyim E-Devlet de sorguladığım zaman maaş kısmı gözüküyor anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

Sistemsel sıkıntı var refakatçi niz Bankaya gidip imza atması gerekiyor şu an bazı arkadaşların mobil internette maaşları gözüküyor bazıların gözükmüyor 4747 ye BAKIYE yazıp SMS atarsanız yatmış olduğunu anlarsınız

Bugün yatması gerekiyordu ama gelen giden yok.

iUysaL 4747 ye BAKIYE yazın SMS yollayın maaşınızın yatıp yatmadığını öğrenin

iUysaL bakanlık yeni hesap açıp o hesaba yatırmış paraları, en yakın şubeye giderek yeni hesabı tanımlatmanız gerekiyor..

Sosyal hizmetleri aradim bakanlığın sistemsel bir problemi varmis ondan dolayı geçikebilir dediler yeni hesap ile ilgili hiç birsey söylenmedi

evde bakım parasını alamayan arkadaşlar ziraat bankasına gidin yeni hesabınızı aktifletin

Mobilden bakınca yeni açılan hesap görünüyor düzelmiş bankaya gitmeden, arkadaşlar bi kontrol edin..

Sayenizde ogreñdim cok sagolun 13 unde yatmis bizde bekliyoruz evde bisey kalmamış

Ziraat Bankası Süper Şube Hesabı

Merhaba süper şube hesabına geçiş yaptığımdan dolayı eski hesap noları değiştirilmiş durumda İstanbul’da olmama rağmen hayla maaş yatmadı araştırdığıma göre sanırım İstanbul’da bazılarına yatmış durumda süper şube işlemini yapıp maaşta sıkıntı yaşamayan var mı yada yaşayıp çözüme kavuşturan

Üst Alt