Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım maaşıma dair birkaç soru..?

emir-irem

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar dırek sorularımı sorayım.

1- hükümet değişirse evde bakım aylıgı yeni hükümetin insiyatifine kalabılır mı?
2- aracımı yeni aldım (vaneo) , hususı ama kamyonet gecıyor sorun cıkar mı?
3- arkadaşlarım bı işyeri actılar adını gazinin yeri koycaklar. Benım uzerıme deıl , sorun yaşar mıyım?
4- sosyal güvenlik sondanın yanısıra 84 lırada bez parası öduyor aylık recetem var. Bunuda medıkalcıye gerıye verıyorum ama sonucta benım hesabıma yatıyor , bunu shcek gelır olarak kabul edebılır mı ?
Cunku bazı arkadaslarımın bez parasını kestıler yardım alıyorsun dıye. Benımkını kesmedıler. Ne yapmam lazım.

şimdiden tesekkur ederım.

1- Teorik olarak evet, ama pratikte kimse cesaret edemez.
2- Gelir getirmediği sürece, hayır, sorun olmaz.
3- Bi gazi sen misin kardeşim! :)
4- Bak keyfineee.

Düşündüğünüz ünvan tescilli değil ise sorun olmaz.

Bülent bey tesekkurler. 3. Soru yu degıstıreyım. Tabıkı tek gazi ben degılım. Ama acılan dukkana kışın vakit gecırmek ıcın yerı gelecek gunluk gıdecem . Başkasının adıyla kendı calıstırıyor düşünceleri vuku bulursa bu problem yaratırmı. Maglum ornek cok. Tıken üstündeyiz. Saygılar..

Hayır hayıri, bir sorun olmaz. Resmi belgelerde adın geçmediği sürece sorun olmaz.

Üst Alt