Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşına başvurdum. Sonuç ne kadar zamanda gelir?

Jackal35124

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Eve Gelcekler Galiba ne Sürede Gelirler Süreç Nasıl Oluyor. Konuya Vakıf Olan Arkadaşlar Cevaplarsa Sevinirim.

Valla bölge bölge deyisiyo diyolar ben basvuru yaptim heyet 1 hafta sonra geldi biz haber veririz dediler 3 hafta icerisinde de ben aradim onaylanmis hesap actirin getirin dediler

Sordum başvurduğumda haziranda alırsınız anca maaşı dediler . İzmir Bu nedir başvurudan 3 ay sonra maaş olurmu
hem vermemek için her yolu deniyorlar hemde çok geç veriyorlar.

Evde Bakım Maaşına Başvurusu Yaptık Maaşın Uygun Olup Olmadığını Nerden Öğrencez.

Evde Bakım Maaşına Başvurusu Yaptık Maaşın Uygun Olup Olmadığını Nerden Öğrencez.
Sosyal Hizmetler İlçe'den Sosyal Hizmetler İle Gitcek Evraklarınız Dediler. Olumlu Veya OLumsuz Olduğunu Nasıl Öğrencez.

Jackal35124
ebm başvurusunu yaptık kerri eve incelemeye heyet gelir sorular sorar gıderken sıze hesap açtırn derler bu büyük ihtımal baglaancagı anlamına gelrı bazende bişi demedne gederler bu olmayacagı anlamına gelmez heyet bılgılerı göturur mütevellı heyetı son kararı verır.heyetın gelmesı yogunluga göre değişir .gelen geden olmadıysa kuruma gıdıp sorun ne zaman gelecekelrıne daır bılgı alın

bakim parasi yatmadı

13.03.2019 da onaylandi ve hesap actirip verdik bu ay bakim parasi yatmasi gerekmiyormu ankara sincan sosyal hizmetleri aradim evraklar yetismemis olabilir önümüzdeki ay hesabınızı kontrol edin diyolar bu nasil bi iş anlamadim bilgisi olan varsa yazabilir mi başka bi yere müracaat etmek gerekir mi

bay50 Benim de 13 martta bakım aylığım onaylandı. Bugünde e-devlette başvurum ve mart ayına ait fark göründü. Ödeme 13 mayıs da yapılacakmış. Öyle yazıyor.

*PERİKIZI*

[FONT='inherit']Onayı takip eden bir aylık bakım hizmetinin karşılığı sonraki ay ödenmeye başlar ve devam edilir. bu durumda mayısda almanz normal .martta onaylanmıs nisanda bakım yapılacak ve ödemesı sonrakı ay mayısda olacak.mayısı hazıran hazıranı temmuzda alcaksınız bu durum böyle devam edecek

ebmde önce iş sonra ücret ödemesı oluyo yani 1 ay veresıye bakıonuz :Dsonrakı ay maaşı alıonuz.
martda fark görünmesi mümkun değil .e devlette tam oalrak ne yazıo.
[/FONT]

Mart 13 den nisan 13 e zaten 1 aylik süre geciyo önce bakıp sonra aliyosun diye biliyom

-mka Resim bende görünüyor. Başka nasıl ekleyebilirim bilmiyorum. Ben sana yazarak anlatayım.

E-devlette Başlangıç tarihi 13/03/2019, Bitiş tarihi 31/03/2019, Ödenen tutar 783 TL, En son alınan ödemenin tarihi 13/05/2019 yazıyor.

Yani mayıs ayında alabilecekmişim. O da herhalde Nisan ayının aylığı da üzerine eklenecek hepsini birlikte alacağım.

@-mka Resim bende görünüyor
görünmemesi benim kullandıgım tarayıcıdan kaynaklıymış.

Yani mayıs ayında alabilecekmişim. O da herhalde Nisan ayının aylığı da üzerine eklenecek hepsini birlikte alacağım.
Onayı takip eden bir aylık bakım hizmetinin karşılığı sonraki ay ödenmeye başlar ve devam edilir.başvurduktan sonra evde bakım aylığının onaylanması arasında ayrı bir ödeme yapılmaz yani. il müdürlüğünün onayından sonraki bakım hizmeti ücrete tabidir.[FONT=&quot][/FONT]

genelge bu yönde.sizinki mart ayında onaylandıgı için bir sonrakı ay(nisan) bakım,ondan sonrakı ay(mayıs )ücret ödemsı yapılacak.e devlette görünen mıktara bakmayın yönetmelık açık mayısda bakımını yaptıgınız nisan ayına ait ücreti 1305 lirayı alacaksınız.mayısı hazıranda hazıranı temmuzda bu böyle devam eder

Yarım aylık olmaz .
Ayın 1-31 arasında yapılan bakımın maaşı ödemesi, sonraki ayda yapılıyor. Ödeme tarihi yaşanılan şehire göre değişiyor. Eskiden ayın 20 sinden sonra yatardı maaşlar . Son yıllarda her şehirde ödeme tarihleri genelde aynı tarihler olmaya başladı. Misal Manisa her ayin 13 üne sabitlendi.

Üst Alt