Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşına başvurdum. Süreç nasıl ilerleyecek?

cumali6565

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Ben rapor almak icin hastaneye 14.02.2019 başvurdum bana 10.04.2019 heyete girdim yüzde 98 tam bagımlı raporum 21.04.2019 sydy aldım aynı gün icersinde evde bakım maaşına da başvurduk surec nasıl işleyecek maaşimı ne zaman alabılırım ve ne kadar tşk

cumali6565

Evde bakım aylıgı için aille bakanlıgından gelecekler 2022 aylıgı için kaymakamlıktan gelirler sen basvuru yapalı 2022 aylıgı belli olması lazım e devlette sosyal yardımlarda ne yazıyor bakmadın mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cumali6565
E devletin varsa aile bakanlıgına gir sosyal yardımlar var ordan takip et 1 ay içinde sonuclanması lazım 2022 aylıgının

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Raporum

Ben yüzde 98 tam bagımlı saglik raporu aldımmuracat tarihim 14.02.2019 rapor tarihim 10.04.2019 evde bakim ve maaşim icin 21.04.2019 da Syd başvurdum ne kadar toplu para alacam süreç nasıl işleyecek tşk

Evde bakımda toplu para yok,onay tarihinden sonra 1 aylık alırsın

enes75

onay sonrakı ay deil ebmde.misal mayısda onaylandıysa ilk maaşı temmuzda alır.ebmde önce engellıye bakım sonra maaş oluyo.o yüzden hazıranı temmuzda temmuzu ağusta alır bu böyle takıp eder ve dediğin gibi toplu ödeme yok ebm de.

Maaş

Yüzde 98 rapor aldım müracaat tarihim 12.02.2019 rapor tarihim 10.04.2019 sosyal yardimlaşmaya raporumu onayladığım tarih 21.04.2019 maasim ne zaman bağlanır ne kadar toplu para alırım tşk.yardımcı olursanız sevinirim

Onay tarihi itibariyle almaya başlarsın720+720=1440 tl

Evde bakım icin müracaat etiğimiz de bize bir kaç lahit imzalatıp size 15 gün içersinde gelecekler bir İban hesap açtırın iki hastanın fotoğrafıyla gelen memurlara verin dediler sunuç nasıl olur

Bulunduğun yerdeki yorgunluğa göre değişir Haziran veya Temmuz, eger Temmuz olursa +720 daha ekle

cumali6565

15 gün içinde eve heyet gelmeden nasıl hesâp açtırın diyorlar şaşırtıcı

Bilmem 2 fotoğraf bide hesap numarası yanı iban geldiklerini de verin dediler hiç bi evrak falan vermediler öyle orada hal oldu tamam gitip bekleyin

cumali6565 bu bahsettiğin konu 2022 maaşımı evde bakım maaşımı evde bakım maaşıysa aylık 1305 tl bunda birikmiş maaş olmaz eğer 2022 maaşıysa aylık 720 lira alırsın 2022 maaşında birikmiş para olur

Evde bakım

Bugün eve memurlar geldi sadece eviniz çok güzel temiz dediler hiç bi soru sormadılar biz sen İnan numarası ve iki fotoğraf istediler foto yoktu ama İban nu isteyip gidilerek süreç nasıl olacak şimdi yardımcı olurmusunuz

cumali6565

benden foto ıstemedılerdı yenı mı çıkmış foto istemek.iban yani banka hesap no ıstenmesı %100 de% 100 olmasada büyük oranda maaş işinin olumlu olması demektr ebm de ilk maaşını büyük ıhtımal agustosda alırsın

Evde bakım maaşi

Evde bakım maaşına başvuruda bulunmuştuk memurlar gelip evi 10.06.2019 tarihinde inceleme icingeldiler.biz sen iban istediler bugün yani 24.06.2019 tarihinde arayıp Syd gelmeniz gerekiyor sözleşme imzalamanız gerekiyor dediler yani bu maaşımızın bağlandığı anlamınamı gelmiyor ve hastanın iki fotoğrafını da istediler şimdi nasıl olacak maaşım ne zaman bağlanacak .

cumali6565
[FONT=sans-serif]Evde bakım maaşına başvuruda bulunmuştuk memurlar gelip evi 10.06.2019 tarihinde inceleme icingeldiler.biz sen iban istediler bugün yani 24.06.2019 tarihinde arayıp Syd gelmeniz gerekiyor sözleşme imzalamanız gerekiyor dediler yani bu maaşımızın bağlandığı anlamınamı gelmiyor ve hastanın iki fotoğrafını da istediler şimdi nasıl olacak maaşım ne zaman bağlanacak .
ebm için syd çağırmazlaro 2022 e bakıyor ebm aile ve sos pol bak bağlı.siz bağlı bulundugnuz aileve sosyal hizmetler il ya da ilçe müdürlüğüne gidip hesap noyu vereceksınız sözleşme deddiğinz belgeyi ebmde geldıklerınde evde imzalatıolar ve öle hesap no istiolar.eğer siz gereçketen 2022 deilde ebmye başvurduysanız hesap noyuda teslım ettıysenız ilk maaşı ağustosta alırsınız[/FONT]

Evde bakım icin başvurmuştu cagirdılar gittik evde bakım sözleşmesi imzalatıl iki foto verdik bize bugünlerde yarım aylığınızı alışınız ondan sonra her ay tam alırsınız dediler

Evde bakım

Evde bakım maaşına 21.06.2019 başvurdum.memurlar 10.06.2019 eve incelemeye geldiler.bakım maaşım onaylanmiş e devlete başlangıç tarihi 13.062019 bitiş tarihi 30.06.2019 son ödenen tutar 500.62 yazıyor sonra da üste 07.13.2019 yazıyor ben bu yazılan mıktarı sorduğumda bana size Aylığınızın yarısı yatacak daha sonra tam aylığınızı her ay alacak dımız dediler şimdi bu parayı ne zaman alacam yardımcı olursanız tşk

cumali6565

ebmde ödeme günü her ayın 13.de başlar 13.den evvel çekemıon ama bu çekme işi 20 sinide bulabilir

Üst Alt