Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geriye dönükten kastınız ne bilmıyorum.
ebmlerde maaş bağlanamsına karar verıldgınde başvurudan ıtıbaren bırıkenler ödenmez ebmde böyle bir uygulama yok
geriye dönük birikmiş maaş alımı 2022 de var ebm de yok
Biz ebm alıyorduk rapor yeniledik rapor bitimine bir ay kala başvuru yaptık temmuzda rapor süresi bitti rapor haziranın sonunda yanilendi fakat yeni sistem dolayısıyla ağustosta teslim ettiler. Ebm tekrar bağlandı geriye dönük alırsın senin hatan yok dendi fakat bu ay sadece imzadan sonrası yatmış. Bir tanıdık geriye dönük ödeme kalktı artık demiş
Aynı olay bi arkadaşımda da oldu rapor yetişmedi tekrar raporu verdiler maaş yattı ama geriye dönük yok gerçi yetkili bayan haftaya işbaşı yapınca öğrenecek ama siz yazınca yazayım dedim olayı
Aile sosyal politikalar bakanlığından bir yetkili yetişmemiştir diğer ay yatar dedi sosyal hizmetlerden bir memurda başka arkadaşa geriye dönük ödemeler artık kalktı demiş hangisi doğrusu bilmiyorum
21/02/2019 tarihli Kanun değişikliği ile emekli ikramiyesi nedeniyle geliri değişip evde engelli bakım maaşı kesilenlerin maaşları kesildiği tarihten itibaren geriye dönük ödeme alabilirler. Bu sadece Kurban ve ramazan bayramı ikramiyeleri için geçerlidir.
Emsal olarak yanlış gelir hesabı nedeniyle engelli evde bakım maaşı kesilenlerin maşaları geriye dönük ödenebilir. Fakat bu durumu ancak il Müdürlüğüne şikayet ederek inceleme isteyerek yaptırabilirsiniz. Yapılmazsa mahkeme yoluyla geri alabilirsiniz.
Bizim ebm rapor süreli olduğu için durduruldu çünkü çözgerden dolayı rapor yetişmedi ama memur bana sen vaktinde başvuru yapmışsın sorun yok dedi yeni rapor verilince maaş bağlandı geriye dönük ödeme vermediler
Bir memur değişiklik oldu geriye dönük ödeme kalktı artık demiş bu ne kadar doğru
Geriye dönük ödeme evet yapılamaz doğru demiş. Kanunda geriye doğru ödeme yapılabilmesi koşulunu saymış. Ama gecikmelerin sizden kaynaklanmadığını idareden kaynaklandığını ispat ederek ancak dava yoluyla geri ödeme alabilirsiniz...
Merhaba öncelikle. Ağır engelli süresiz raporumuz vardı. Bundan 11-12 ay önce eve gelmişler evde hiç kimse olmayınca bakıcı maaşı kesmişler artık hangi sebebtense bilemiyorum. Biz aile sosyal politakalar kurumuna gittiğimizde 10 yılınız dolmuş raporun yenilenmesi lazım denildi. Süresiz rapor niye yenilensin ki? Bizde gidip raporu çıkartık tam bağımlı diye çıktı. Raporu gidip teslim ettik ve dilekçe aldılar. Geriye dönük maaşı alamazsınız dediler. Şimdi sorum şu 11-12 aylık alamadığımız bakıcı maaşını alabilir miyiz alabilirsek ne yapmamız lazım. Lütfen yardımcı olur musunuz? Kalem abla???
Hakanatabey
Biz aralık 2019 da geriye dönük 3 aylık toplu ödeme aldık geriye dönük ödeme var bizde de rapor süresi bitmişti yenilemek 3 ay sürdü 4. Ayda hem o ayın hemde alamadığımız 3 ayın maaşı ödendi
Batuhan ç
Biz aldık aynı durumu yaşadık geriye dönük ödeme kalkmadı 13 Aralık 2019 da aldık biz 3 aylık
Arkadaşlar benim babamın raporu 01.23.2020 de bitti ve evde bakım maaşımız kesildi ama raporumuzu 10 .03.2020de yeniledik tekrar evde bakım maaşı na başvurduk bize Haziran da alırsınız dediler şimdi benim sorum şu rapor süreleri Corona nedeniyle uzatıldı bildiğim kadarıyla geçmiş maaşları alacakmıyız
Rapor süreleri uzatıldığı için
Haksız kesinti olduğu takdirde bağlandığını sonra geriye dönük alabilir.ben raporu zamanında verdiğim halde kesildi.tekrar başvuruyaptım ve bağlandı aradan 3 ay geçti geriye doğru talep ettim .ve aldım.