Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşında şehir değişikliğinde izlenmesi gereken yol nedir?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar evde bakım maaşında şehir değiştirince izlenmesi gerken yol nedir bilen tecrube eden varsa yardımcı olurmu acaba
ben istde oturuyordum şimdi çanakkale bigaya taşındım yerleştim ikametimi de aldırdım
bu durumda ben çanakkaleyemi başvuracagım istanbulamı başvuracagım adres değişikliğini bildirmek için
tüm işlemler burada çanakkalede yenidenmi başlayacak yoksa sadece geçiş işlemimi yapılacak bilen arkadaşlardan ricam yol göstermeleri

eski taşındığınız ilin Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı il müdürlüğüne verebilirsiniz dilekçeyi 15 gün içerisinde. Onlar da aylığınızı kesip yeni taşındıgınız adresin olduğu il müdürlüğüne dosyanızı gonderecek. Taşındıgınız il müdürlüğü de heyet gonderecek size. Heyet incelemeden sonra durum değişikliği tespit etmez ve olumlu kanaat bildirirse taşındıgınız adresteki il müdürlüğü maaşınızı onaylayacak ve alamadıgınız aylıkları da alabileceksiniz.

teşekkür ederim kelebek
durum değişikliği derken ne gibi bir değişiklik kastınız ?
ayrıca yeni taşındıgım il neden yeniden heyet vs gönderiyor sadece geçiş olmuyormu saglık sounları gelir duruları hep aynı zaten

yani durum derken, muhtaçlıkta-gelirde gibi konularda değişiklik olmazsa anlamında...
il içi olsa dediğiniz doğru ama il dışı olunca kesiliyor bu sürede de araştırıyorlar yeniden. prosedür böyle bildiğim kadarıyla.

Üst Alt