Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım maaşını hasta mı alır bakan mı?

trazy

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
mukrime bakım maaşını hasta mı alıyor hastaya bakan kişi mi alıyor ve bide eve kontrole geliyorlar mı ?

trazy bakım maaşını hastaya bakan kişi alıyor . İlk maaş bağlar ken eve geliyorlar . Sonrada yılda bir kontrole geliyorlar . @mükrime anladım 600 TL kira parasını. Babanlar ödüyor onu da gelire dahil ettiler diyorsun . Araç alırsın umarım bi sorun çıkmaz çünkü sana araba şart kardeşim

Furkan08 hocam maaşı hastaya yatma ihtimali var mıdır öyle durumları duymuş muydunuz ?

trazy

öyle bişi yok bakımı üstlenen belgeye imza atan alıo.bu bakıcı parası hem hasta hemde kendi bakıcınz olamazsnız.şöle olabılır bakcı görülen anne baba yada kımse artık o aldıgı parayı ben çocuguma abime para ile bakmam deyıp aldıg parayı sana hastaya verebilir.bakıcım annem o ben zaten bakıom çocuguma para ile bakmam dedı maası almıo kardesm cekıo ve getırıp bana verıo.

Üst Alt