Evet sosyal hizmet memurları geldiler. Bana bakmadıklarını söyledim ama şiddet dayak konularını söyleyemiyorum. KOrkudan söyleyemiyorum saldırıyor çünkü baba denilen herif, ben sevmediğim için baba demem. BEni burda dövdü herif, üzerimde sigara yakmaya çalıştı. Odamın kapısını kırdı camını falan kırdı. Dün de Bimerden yazdığım dilekçeleri bahane ederek, "Biz senin paranı mı yedik lan" diye üzerime saldırdı. Ben paranın derdinde değilm. Ben para istemiyorum, bunlardan kurtulmak istiyorum. O iğrenç kağıt parçaları yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. O paraları ne ben istemişim ne de ben gidip bağlatmışım. Onlar kendilerine bağlatıyorlar. Sonra da yıllarca bana ulaşmayan paralar için ben bir de burda saldırıyorum. Nerden çıkardılar bu zırvalıkları, yok bakım maaşıymış yok bilmem ne maaşıymış yeter artık. .İstemiyorum o kağıtları. Yeter artık yardım edin bana... Kendilerine bir de gelinlerine onların çocuklarına bilmem kime kime bakmak için beni dövüyorlar kimliğimi zorla elimden alıyorlar. Benim paramla erzak alıyorlardı, mutfağın kapısını üstüme kapatıyorlardı. SEn yemiyeceksin diyorlardı. Daha fazlasını istedikleri için. Yani onlara daha fazla para getirmek içn belgelerimi istiyorlardı ben de vermeyince mutfağa giremezsin diyorlardı. Mutfakta zaten onların gelinleri yiyorlar ben girmiyorum zaten mutfağa, bunlar gelinlerine dirseklere kadar kalın bilezikler alırken çok hızlılar, gelinlerine daire döşediler daire verdiler zenginler zaten ama bana yemek yani yemek vermek istemiyorlar. Mutfağın kapısını üstüme çarpıyorlar. Bunlar sosyal hizmetlerden gelenlere tabi ki yalan söylüyorlar. Tekerlekli sandalyede adam beni kaç defa dövdü. Burda gelip sosyal hizmetlerden gelenlere ben bunu dövdüm demez herhalde. Adam bana saldırıyor ben o yüzden o paraları istemiyorum. Bu paraları bana vermek istemedikleri için beni dövüyorlar saldırıyorlar. KOrkutmaya çalışıyorlar. Başıma gelmeyen kalmayan gelmedi, istemiyorum dediğim halde nasıl oluyor da zorla kimliğimi rehin alıyorlar. BEnle bu kağıtlar dışında hiç en ufak ilişkileri yok, sadece o kağıtları istiyorlar. Yani ben ölsem de gidip çekecekler zaten.