Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım maaşının bağlanması için bakıcı sosyal hizmetlere gidip imza mı atmalı!?

mehmetkisan

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
bugun hatay sheçk aradım ve 12 kasımda eve gelindiğini söyledim ne zaman maaş bağlanacağını sorduğumda raporun hazırlandıktan sonra bakıcının gelip burada imza atacağını söylediler s
onra maaşın bağlanacağını söylediler

böyle birşey var mı? ne kadar saçma

Evet böyle bir şey var. Evinize gelinerek inceleme yapıldıktan sonra, form dolduruluyor ve bakıcıya form imzalatılıyor.

Annem imzaladı zaten bunlar ondan sonra rapor hazırlanıp rapor imzalanacak diyorlar sonrada maaş yatacak. Eve geldiklerinde annem imza atmıştı zaten. rapor ne zaman hazırlanır dedim onu biz bilemeyiz raporu hazırlayan bilir dedi..

bankaya hesap açtırdıktan sonra; hesap cüzdanı ile beraber shçek gitmek gerekiyor. bizlere saçma gelen bazı şeyler aslında yapılması gerekenler. çünkü shçek teki arkadaşlarda orada çalışan birer görevlidir. onların önüne uymaları gereken prosedürü veriyorlar onlarda uygulamak zorundalar. tabi istisnalar heryerde olduğu bu kurumdada olabilir.

zaten eve gelinmeden önce verdiğimiz dosyada hesap numarası vardı yani açmamızı istemediler

Üst Alt