Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşının da salgın nedeniyle arttırılması düşünülemez mi?

Furkan08

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
2
Covid 19 nedeni ile en düşük emekli maaşı 1500 tl oldu .
Sosyal yardımlaşma vakfından yardım alanlar 1000 TL aldı .
Her kesim kendi içinde bi düzenleme yapıldı .
Peki aile ve sosyal politikalar bakanlığından evde bakım alanlar için neden her hangi bir düzenleme yok evde bakım alanlarda sonuçta muhtaç insanlar ki araştırıp veriyorlar evde bakım maaşını bu konuda nasıl sesimizi duyurabiliriz ?

Furkan08
zannetmiyom artışa gideceklerini.zam vakıtleri belli.zam olmasa bile 2022 de oldugu gibi elektrık yardımı olsa o bile bi destek sayılır

Furkan08
1460 tl verılırken 1000 tl yardımı vermezler.uzak ihtimal.ama elektrık desteği ii olur. aylık 100 tl gibi

evde bakım a vermezler zam tahminen ama 2022 maaşları cidden çok düşük evi kira olanın kirasına yetmez önce bunlara zam gelmeli

2022 alanlara 1000 TL yardım verildi ve yardımlar devam edecek . Evde bakım alanlar hiç düşünülmedi salgından dolayı

Furkan08 2022 alanlara yardım 1 defalığına verildi. devamı da gelmeyecek sevgiadamı haklısın o insanların durumu zor. ama hiçbir yerden geliri olmayan hiçbir yerden maaş almayan şuan işsiz olup da belediyelerin yardım paketlerine muhtaç olanlar ne yapsın. bence biraz da haline şükretmek gerek. yoksa istemenin sonu yok. herkes her şeyi ister keşke bu ülkede herkesin en az geliri 5000 lira olsa ama hayatın gerçekleri de var.

seyhansonay öncelikle halimize şükürler olsun. evet bende onlara üzülüyorum. İstiyorum onlarında geliri olsun neden istemeyim ki . Durumlar farklı 2022 alanda evde bakım alanda malülen emekli olanda hepsi düşünülmesi gereken haller .size katılıyorum keşke hepsinin en az geliri 5000 olsa 😊

Üst Alt