Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşının devamı için raporumuzu yenilerken maaşın kesilmesi..?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar kızım için evde bakım maaşı alıyorduk 2 yıl süreli verilmişti. 26.05.2019 tarihinde raporun süresi doldu 02.04.2019 tarihinde heyete girmemize ragmen rapor halen aile sosyal politaklar müdürlüğüne ulaşmadı. 2 sorum olacak

1 - haziran ayıda yarımda olsa maaş yatarmı?
2 - rapor olumlu gelirse 2 yıl önce evrak istemişlerdi muhtar,icra,bordro gibi işlemler yapılmıştı bu işlemleri tekrarmı yapmamız gerek

şimdiden tşklr

koseharun27
Süreli raporlarda, yeni raporu süre bitiminden önce teslim edemezsiniz maaş dondurulur.Yeni rapor olumlu gelirse dondurulan maaş yeniden başlar ve geriye doğru alınamayan maaşlar ödenir.
İkinci sorunaza cevap;Rapor olumlu gelirse yeniden gelir testi vs yapmanıza gerek yok,eksik evrak varsa sizden istenir, zaten sistemden görünüyor, bunun dışında normal rutin kontroller yapılır/Geçmiş olsun...

Kağan55

tşkler. e devletten bakınca 13.06.2019 son maaş 1100 tl yatmış gibi görünüyor. o yatarmı acaba daha hesaba

koseharun27
E devlette görünen 1.100 tl ödemin başlangıç ve bitiş tarihini yazarmısın?

başlangıç tarihi : 01/05/2019
bitiş tarihi :26/05/2019
en son alınan ödeme : 13/06/2019
ödeme türü : ek ödeme
ödenen tutar : 1131
Kağan55

Tamam;hangi ildeysen evde bakım maaşları yattığı zaman, hesabını kontrol et.1.131 tl ödeme yapılmış.

ebm de önce bakım sonra maaş alım oldugu için böyle oluyo kısaca ay ay'a ödeme edılmıo hanı mayıs baktım mayısta alırım hazıran baktım hazıranda alırm dıe bişi yok sürenız mayıs 25 de bittiği için mayıs 25 e kadar yapılan bakımın ücretıdır o hazıranda alıncak mıktar.

Yeni çıkarılan rapor da tam.bagimli ibaresi varmi

kitap2
02.04.2019 tarihnde heyete girdik halen rapor aile sosyal müd. ulaşmadı hastaneye soruyorum gönderdik diyorlar yaklaşık 1 ay önce aile sosyal polk. müd. gelmedi diyor.
rapor yine süreli 2 yıllık yazdılar

Niye raporu kendiniz elden alıp sosyal hizmetlere vermediniz yada vermiyorsunuz bizde yeniledik 4 ay önce ama raporu elden alıp teslim ettik eski rapor 13.02.2019 bitiyordu yeni rapor tarihi 12.02.2019 du 26.02.2019 da yenisini teslim ettik maaş kesilmedi yada durdurulmadi devam etti, fakat hane ziyareti olacak dediler hane ziyaretinden sonra bizden tekrardan gelir durumunu gösteren belge istediler hanede yaşayan kişilerin bunuda bir hafta içinde halledip kuruma verdik maaş hiç durdurulmadan devam etti raporu elden alıp kuruma verin ama artık geç kalmissiniz maaş durdurulmuş bir an önce yeni raporu alıp verin daha hane ziyareti olacak falan derken bi kaç ay daha geçer

evde bakım maaş raporu

Merhaba ekteki rapora göre evde bakım maaşı onaylanırmı acaba
https://resmim.net/preview/4uHBlv.jpeg

daha önce 2 defa gidip sorduk hastaneye biz yolladık aile sosyal müd. dediler. bugun tekrar gittim hastaneye 75 gün oldu falan dedim biraz kızdım ellerindeki evraklara baktılar evrak halen ellerindeydi istem ben götüreyim diye vermediler bizim postayla yollamamız gerek elden teslim almazlar dedi sözde yarın verecekler postaya nereye şikayet edebiliriz 75 günde rapor gönderilmez diye

Evde bakım maaşı geriye dönük ödeme yapılır mı?

merhaba arkadaşlar kızım için evde bakım maaşı alıyorduk 2 yıl süreliydi mayıs-2019 da süresi bitti ve maaş kesildi. Biz 02.04.2019 da heyete girdik yazı 75 günde aile sosyal politakalara ulaştı geçen hafta sözleşme yapmak için çağırdılar eylül ayıda maaş ödemesi başlycakmış bu arada almadıklarımızı alırmıyız acaba???

koseharun27
kardeş malesef ebmde toplu ödeme birikmiş ödeme yok.ebmde ödeme kabul edıldıgı ayda nbir sonrakı ay ödeme başlar .kabul edılır sonrakı ay engellıye bakılır maaşı bi sonrakı ay ödenır yani önce iş (bakım)sonra ücret.
sizin temmuzda kabul edılık ağustos bakım olacak eylülde alacaksınız doğru deyikler
2 yıllık süreli rapor alın sonrada maaş için 3 4 ay ugrasın arada onca mıktar gümlesin sisteme yazık sistem şöyle olacak rapor alırken hastaneye başvur ederken aynı anda gelır tespiti içinde kuruma başvuru edilecek ve her ikisinde de süre 15 günü geçmeyecek kurumda haftada bir toplantı olup maaş değerlendırmesı olack vatandaş kaygılı bi şekılde beklemeyecek. iileri bi tarafa bide heyettekı bazı memurların kaprsını çekmek var

-mka

biz mart ayında başladık raporu çıkarmak için 3 hafta sistem değişti diyerekten rapor vermedi hastaneler sonunda heyete girdik 35-40 gün sonra aile sosyala gidin dediler 70 gün geçti üzerinde sonun hastneye gittim bu zamana rapor kalmaz aile sosyal polk sizi başından atıyor dedi o diyen adamın masasının üzerinde çıktı rapor böyle işgüzar insanların yüzüne oluyor

Üst Alt