Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım maaşınızın yatıp yatmadıgını evden öğrenebilirsiniz

blueboyfe

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Ziraat bankası müşteri hizmetleri 444 00 00 ı arayın.

2 ye basın
sonra tekrar 2
16 haneli bank kart noyu girin
kareye basın
şifrenizi girin
kareye basın
bakıyeyı dınlemek ıcın 1 e basın

sevgili arkadaşlar burada da derseniz ki aldığımız parayı telefona mı yatıralım diye.bir gün atm üzerinden maaş çekmeye gittiğinizde artık hesap kimin adınaysa 10-20 dakika içinde içerde sıra beklesin(tesadüf sıra olmayabilir)yetkiliye internet üzerinden hesabımı kontrol etmek istiyorum desin.anında bir şifre verilsin...internet üzerinden kontrol edin.ben sürekli internet üzerinden kontrol ediyorum...zahmetsiz...saygılar

herkesin interneti olmadığı gibi, internetde paralı bir servis neticede, telefon ile sormak muhakkak daha ucuzdur diye düşünüyorum.

Ayrıca evınden çıkamayan arkadaşları da unutmuşsun arkadaşım. Diğer mesajlarınıda görmüştüm biras sakin olmalısın. Bye.

Merhaba,
İnternet üzerinden kontol etme şansı olanlar için çok iyi olmuş.Ben en kısa sürede bankada şifreyi isteyip int. üzerinden uygluma yapacağım.Bilgi için teşekkürler.

yukarıda bilgiyi yarım verdiğim için özür dilerim...eklemek istediklerim var...bankadan şifreyi aldıktan sonra bir kereye mahsus hesap sahibi müşteri hizmetlerini arasın..buradan da internet girişi için yapılması gereken kısa işlemler var.orasıda yanılmıyorsam bir veya 2 tane şifre verecek...hesap sahibinin okuma yazması olursa çok iyi olur...yoksa bu durumu ne kadar anlatmaya çalışsanızda laf dinlemiyorlar sorun çıkartıyorlar.benim annemin okuma yazması yok alana kadar akla karayı seçtim...saygılarımla..birde bankada güncel cep telefon numaranız olması gerekiyor.yeni çıkan kanunla ilgili olarak internet girişi esnasında tek kullanımlık şifre geliyor.bunun içinse her hangi bir ücret talep edilmiyor...

Üst Alt