Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım parası alanlar su faturalarından bir iki tane götürüldügünde kesinti olmaz

gizemim

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Evde bakım parası alanlar su foturalarından bir iki tane götürüldügünde kesinti olmazmış zirat bankalarındaki memurlardan birisi söylüyor dogrumudur bilmiyorum bilenler götürenler varmı

Evet doğru 3 ay da bir 20 tl kesinti yapıyorlar bu kesintiyi istemiyorsan mutlaka iki fatura ödeme talimatı vereceksin yada ayda ortalama 800 tl idi sanırım hep hesapta para duracak..

ben ziraat bankası genel merkeze yazı yazdım özürlü aylığında kesinti yapılamaz diye siteden aldım makaleyi (forumda arasanız bulursunuz bu makaleyi) yolladım gelen cv bundan sonra kesilmeyecek kesilen ücretleride hesabınıza aktarılmıştır denildi.

fatura ile alakali değil yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yap şahsen hesap işletim ücreti keserlerse oradaki iş bilmez işgüzar memurlar yüzün den kesinti oluyordur yoksa bakin ücretinden hiç bir şekilde kesinti olmaz ilaki fatura otomatik ödeme talimati vericen diye bir şart yok

Bende ziraat bankasina arkadasin dediği gibi internette bankanin kendi sitesinde şikayet bolumu var oraya gazi yazdim kesilen ücreti aldim ama yine kesmeye devam ettiler elektrik faturasini otomatik ödeme verdim bakalim ne olacak simdi obur ay belli olur

2 adet fatura otomatik ödemesi verin. Rahat edin. Kesinti olmaz. :eek:

Üst Alt