Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım parası hastaneden alınan raporun aslını istiyor!?

Masum birisi06

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba babam % 89 agır engelli ve yatalak 12 yıldır Evde bakım parası almak için istenilen evrakları buna ıslak imzalı sağlık rappruda dahil başvuruda bulunduk üç ay önce eve kontrole gelecekleri söylediler gelmeyince telefonla sordum rapor aldığımız hastane ile irtibata girdiklerini raporun aslını hastaneden istediklerini rapor gelince işleme devam edeceklerini söylediler bu mağduriyeti olan varmı yoksa sadece bizim içinmi . Böyle sorunu olan varsa yazabilirmi yada bilgisi olan paylaşabilirmi acaba.

Masum birisi06
ben başvuruda aslı gibidir noter onaylı ıslak imzalı fotokopısnı verdım hastaneden falana istemedıler.siznki şundan olabılır eger siz kurum sevklı gettıysenız yaptıkları normal yoksa nıe böle edıkler anlamadım

Rapor tarihi eski olmalı, teyit etmek için istemiş olabilirler. Hızlandırmak icin kurumdan tekrar bilgi alın, halen gelmediyse raporu aldığınız hastaneden bilgi alın. Raporun kuruma gönderilmesini sağlayın.

Rapor tarihi 2008 raporu bahane ediliyor birbuçuk yıl öncesine kadar bir yıl kadar bakım parası alıyorduk birbuçuk yıl önce eve giren gelir on lirafazla olduğu için kesilmişti. Aynı rapor ile tekrar başvurumuzda sorun oldu rapor. Yeni bir bilgi aldım cimerden iş sebebiyle başka adreste kayıtı olan abimi kayıt evraklarına inanmadıkları aynı adreste bulunduğu kanaatine vardıkları için kabul olmamış önceki başvurumuz bu bilgiyi yeni ulaştım. Başvuruda bulunduğumuz aile ve sosyal politakalar bakanlığına dün ne zaman denetime geleceklerini sorunca 6 ay içinde geleceklerini en erken iki üç ay içinde raporun aslı ellerine ulaşacağını söylediler

Masum birisi06

bu kadar sürmememsı lazım raporunzu takıp edın bıan önce yerıne ulaşmasını saglayın siz takıp etmezsenız gecıkmesı normal ama bu kadar uzun olması anormal

ben başvurdum 15 güne kadar geldiler hemen baglandı

Üst Alt