Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım parası her ay yatmıyor mu?

sen/duyar

Yasaklı Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar, ben eşim ile beraber diyaliz hastasıyız. ayrıca eşimin çalışamaz raporu %92 olduğu için, bakımını ben üstlendim .
Kasım ayının 12 sinde ilk bakım parası yatmış ve aldım .Aralık ayınınkini henüz alamadım .Ödemeler düzensiz mi oluyor yoksa iki yada üç ayda bir mi oluyor?
bilenler var ise bilgi verirse sevinirim .

Bakıcı aylığı kanun da her ay yatar denmesine karşın bazı illerde her ay düzenli olarak yatıyor bazıların da 1.5-2 ay da yattığı oluyor tamamen bulunduğunuz ildeki işleyişe bağlı bir durum...

Her il deki shçek yöneticileri ne zaman ısterlerse o zaman yatırıyorlar.

Bu maaşlar evraklar hazırlandıktan sonra ankaraya gönderıldıgıne göre, oradan dırek hesaplara aktarılsa malıye veya genel mudurluk tarafından boyle sorun yaşanmaz.

Araya aracı gırerse, il mudurluklerı gıbı vatandaş magdur olur.

Tel acıyorum soruyorum maas ne oldu dıye, memur dıyor para ankaradan henuz gelmedı, bır bakıyorsun öğleden sonra yatmış maaş ?

Demek bunlar kendı ınsıyatıflerınde yerı geldıgınde baska yere kullanıyorlar parayı. Vatandaş beklesın onuda sonra hallederız bır ara.

aynen öyle para başka yerlerde örnegin repoda.

Üst Alt